20 apr. 2023 | 13:43

Momente teribile pentru Rafael Nadal. Jucătorul spaniol nu va juca în turneul de la Madrid și vorbește despre „o situație dificilă”

Sport
Momente teribile pentru Rafael Nadal. Jucătorul spaniol nu va juca în turneul de la Madrid și vorbește despre „o situație dificilă”

Rafael Nadal este tot mai măcinat de accidentări. Trebuia să stea maximum opt săptămâni după ce s-a accidentat în luna ianuarie, dar medicii i-au transmis din nou că trebuie să-și amâne revenirea. Campionul spaniol a ratat primele competiții ale sezonului pe zgură și nu va putea juca nici la turneul de la Madrid.

Rafael Nadal a anunțat că nu va juca în turneul de la Madrid. Ce se întâmplă cu participarea de la Roland Garros

Rafael Nadal are probleme tot mai mari din cauza accidentărilor. Nu doar cele vechi îi dau bătăi de cap, ci și cele mai noi. Jucătorul de la locul 14 ATP a anunțat că nu poate juca la Mutua Madrid Open, din cauza accidentării de la mușchiul psoas, din luna ianuarie. Medicii i-au spus că va trebuie să nu joace tenis maximum opt săptămâni, dar au trecut aproape trei luni și jumătate și lucrurile nu se îndreptă în direcția bună.

Sportivul spaniol a ratat deja patru turnee importante, Indian Wells și Miami, precum și turnee pe zgură precum Monte Carlo, Barcelona, iar în comunicatul oficial a vorbit despre situație dificilă prin care trece.

„A trecut ceva timp de când nu am mai comunicat direct cu voi. Au fost câteva săptămâni și luni dificile. După cum știți, am suferit o accidentare majoră în Australia, la mușchiul psoas. Inițial, trebuia să fie o perioadă de recuperare de șase până la opt săptămâni, iar acum suntem la paisprezece. Realitatea este că situația nu este ceea pe care o așteptam.

S-au respectat toate indicațiile medicale, dar cumva evoluția nu a fost cea pe care ne-au spus-o inițial și ne aflăm într-o situație dificilă. Săptămânile trec și aveam așteptarea de a putea juca în turneele cele mai importante din cariera mea, cum ar fi Monte Carlo, Barcelona, Madrid, Roma, Roland Garros, iar deocamdată am ratat Monte Carlo și Barcelona. Nu voi putea fi prezentă la Madrid, din păcate.

Rana încă nu s-a vindecat și nu pot să-mi dau seama de ce am nevoie pentru a concura. M-am antrenat, dar acum câteva zile am decis să schimbăm puțin cursul, să mai fac un tratament și să vedem dacă lucrurile se îmbunătățesc pentru a încerca să ajung la ceea ce urmează. Nu pot să dau termene, pentru că dacă aș ști v-aș spune, dar nu știu. Așa stau lucrurile acum”, a transmis Nadal.

Jurnaliștii din Spania scriu că jucătorul nu vrea să riște la Madrid, în speranța că va fi complet refăcut la Roland Garros, cel mai important turneu care se desfășoară pe zgură. Spaniolul este deținătorului titlului. Al doilea Grand Slam al sezonului va debuta pe 28 mai.

Digisport.ro
Un elvețian s-a mutat de două luni în București și s-a convins: ”Puțin îndoielnic”. A caracterizat Capitala în CINCI cuvinte
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Stagiul de cotizare. Informații importante de la Casa de Pensii
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Un canibal a fost grațiat de Putin, după ce a fost rănit pe frontul din Ucraina. Bestia a mâncat inima unui muncitor din Tadjikistan
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Unde au evadat Medana și Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță? „Urmărește divorțul nostru, dar o invit să ne care bagajele”
Click.ro
Ce pensie are Theodor Stolojan după ce a fost premier, europarlamentar și economist la Banca Mondială
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Gabriel Trifu, înșelat de Catrinel Sandu. Adevărul despre divorț
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Taxele care ar putea fi majorate începând cu 2025. Românii trebuie să se pregătească
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
BANI în PLUS la RECALCULARE! ADEVERINȚELE trebuie DUSE URGENT la CASA de PENSII
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro