Momente stranii pentru Speak și Ștefania, la Asia Express. Au înmărmurit când au văzut peste cine au dat

Trei echipe de vedete au rămas în sezonul 3 al emisiunii Asia Express, dintre care una a fost eliminată, și anume, Adda și Cătălin. Înainte de a urma eliminări, cele trei echipe au primit misiunea să urce până în vârful Muntelui Elefant, iar acolo trebuie să facă un selfie cu priveliştea, împreună cu un locanic luat de la baza muntelui!

Momente stranii pentru Speak și Ștefania, la Asia Express. Au înmărmurit când au văzut peste cine au dat

Sarcina nu a fost una ușoară, iar zecile de scări urcate în fugă cresc considerabil efortul făcut de concurenții din Asia Express, sezonul 3.

Un moment cu adevărat special a avut loc atunci când Speak și Ștefania au intrat în vorbă cu două tinere. Astfel că, una dintre ele a dezvăluit faptul că părinții săi locuiesc în România, lucru ce i-a lăsat mască pe concurenți. Cine ar fi crezut însă că lumea este atât de mică?

”Părinții mei locuiesc în România, în București”, a spus una dintre fete. ”Suntem din Franța”. ”Nu-mi venea să cred, nu mă gândeam niciodată la acest scenariu”, a spus Speak. Doar că, așa cum se poate constata, sarcina nu a fost ușoară, întrucât concurenții erau nevoiți să urce foarte multe scări. ”Eu când aud scări, voiam să mă predau”, a spus Speak. ”Nu mai pot cu scări”, a spus acesta.

Au urcat foarte multe scări

”Ne gândeam să ajungem primii, dar în același timp nu mai voiam să mai facem greșeala de a urca pe scări, pentru că ne imaginam că nu o să fie 30 de scări, ci 300. ”Părinții tăi știu românește?”, a întrebat-o Speak pe fata ai cărui părinți locuisc în România. ”Da, puțin”, a răspuns aceasta. ”Te rugăm să le spui părinților că te iubim”, a spus Speak.

În această ediție a emisiunii Asia Express, sezonul 3, Adda și Cătălin au fost eliminați. Ei au ținut să transmită apoi mesaje pe Instagram, fanilor care i-au urmărit pe tot parcursul aventurii Asia Express.