Mirela Vaida a făcut anunțul. Ce se întâmplă acum în familia prezentatoarei de la Acces Direct

Mirela Vaida a făcut anunțul. Ce se întâmplă acum în familia prezentatoarei de la Acces Direct
Mirela Vaida a făcut anunțul. Ce se întâmplă acum în familia prezentatoarei de la Acces Direct

Mirela Vaida se poate numi o femeie împlinită. Prezentatoarea TV este o mamă și o soție fericită. Vedeta a fost surprinsă de fiul ei cel mic, Tudor, care a împlinit un an de curând și a făcut primii pașii, astfel că a împărtășit bucuria cu fanii ei virtuali.

Mirela Vaida a făcut marele anunț. Ce se întâmplă în familia prezentatoarei de la Acces Direct de când trăiește cu soacra în casă

Mirela Vaida, una dintre cele mai iubite prezentatoare din România, se poate numi o femeie împlinită. Vedeta este o mamă și o soție fericită. Vedeta a avut un motiv de bucurie în plus, pentru că fiul ei cel mic, Tudor care a împlinit un an, a făcut primii pași.

Cine-i băiat mareee???? ?????”, a scris Mirela Vaida pe Instagram, în dreptul fotografiilor cu Tudor care mergea singur pe iarbă. Mirela Vaida are trei copii și locuiește de ceva timp cu soacra ei. Astfel, a povestit cum se înțelege cu mama soțului ei și cum reușește să depășească momentele mai tensionate care mai apr din când în când.

Băiețelul Mirelei Vaida, Tudor, a făcut primii pași
Băiețelul Mirelei Vaida, Tudor, a făcut primii pași. Sursa foto: libertatea.ro

Mirea Vaida se înțelege bine cu soacra ei. În bucătărie

Chiar în timpul acestui interviu soacra mea şterge geamurile. Ne-am împărțit, eu stau afară cu copiii, la plajă, şi ea se ocupă de curățenie. Nu poate nici ea singură, este destul de extenuant să stai acasă cu trei copii cu vârste şi nevoi diferite şi cu program diferit.

Mai ales că soacra mea a fost zeci de ani profesor, este destul de obosită. Gătim împreună sâmbăta, iar de când a venit la noi a învățat să gătească pe gustul nostru. Ne înțelegem bine în bucătărie, lucrăm repede, organizat. În rest, are timpul ei, se joacă diverse jocuri de strategie, se uită la Star Trek, are cărțile şi liniştea ei”, a declarat Mirela Vaida.