Momente grele pentru logodnica lui Boris Johnson. Ce a pățit tânăra însărcinată

Momente grele pentru logodnica lui Boris Johnson. Ce a pățit tânăra însărcinată
Momente grele pentru logodnica lui Boris Johnson. Ce a pățit tânăra însărcinată

Carrie Symonds, logodnica lui Borris Johnson care este însărcinată, a anunțat pe Twitter sâmbătă, că a avut principalele simptome de coronavirus și că de acum, după șapte zile de odihnă, aceasta se simte mai bine.

Momente grele pentru logodnica lui Boris Johnson. Ce a pățit tânăra însărcinată

Carrie Symonds a petrecut ultima săptămână în pat, cu principalele simptome de coronavirus.”Nu am avut nevoie să fiu testată şi, după şapte zile de odihnă, mă simt mai puternică şi mă refac”, a scris aceasta.

Ea a mai postat și un mesaj pentru celelalte femei însărcinate care s-ar putea confrunta cu astfel de problemă, oferind un link către un site cu informații despre infecția cu coronavirus la femeile însărcinate și familiile lor.

“Să fii însărcinată şi să ai Covid-19 este evident îngrijorător. Pentru celelalte femei însărcinate, vă rog să citiţi şi să respectaţi cele mai actualizate recomandări care pentru mine au fost liniştitoare”, a scris logodnica premierului britanic.

Boris Johnson, testat pozitiv cu coronavirus

Reamintim că Boris Johnson a fost testat pozitiv cu coronavirus în urmă cu aproximativ o săptămână, iar vineri a anunţat că îşi prelungeşte carantina până când acesta nu va mai prezenta simptome.

Carrie Symonds s-a autoizolat de când Johnson a fost testat pozitiv, potrivit The Guardian. Premierul a rămas în izolare la reședința din Downing Street, în timp ce logodnica sa, care în mod normal locuieşte împreună cu Johnson, a postat o imagine cu ea în autoizolare la Camberwell împreună cu Dilyn, câinele său. Boris Johnson şi Symonds sunt logodiţi din februarie, când au şi anunţat că vor deveni părinți.

Alexander Boris de Pfeffel Johnson s-a născut la data de 19 iunie 1964, în New York, SUA. Acesta este un politician și jurnalist britanic, membru al Partidului Conservator. Din luna mai 2015, acesta este membru al Parlamentului pentru circumscripția Uxbridge și South Ruislip. Din anul 2008 și până în anul 2016 a fost primarul Londrei. Boris Johnson a fost unul dintre liderii campaniei favorabile ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană. Menționă, că din data de 24 iulie 2019 este prim ministrul Regatului Unit.

Urmăriți Playtech.ro și pe