Momente dramatice la înmormântarea victimei lui Mario Iorgulescu. Ce scria pe crucea lui Daniel Vicol

Ce scria pe crucea lui Dani Vicol?

Dani Vicol, tânărul care și-a pierdut viața în accidentul provocat de către Mario Iorgulescu, a fost astăzi, 12 septembrie, condus pe ultimul drum. Mare le-a fost mirarea în momentul în care cei care l-au iubit pe băiat au văzut ce scria pe crucea sa. Ce a decis familia?

Dani Vicol, condus pe ultimul drum

Mario Iorgulescu se află la spitalul Elias din Capitală în stare gravă, iar Dani Vicol, victima din accidentul provocat de acesta, a fost condus pe ultimul drum. Totul s-a întâmplat în cursul serii de sâmbătă, în timp ce Dani se întorcea către casă. Victima conducea regulamentar, respectând limita vitezii. Din păcate, în urma impactului, Dani a murit pe loc, iar Mario a ajuns de urgență pe mâna medicilor suferind multiple traumatisme.

Astăzi, 12 septembrie, anchetatorii au confirmat faptul că Mario era sub influența alcoolului, dar și a cocainei, care s-a găsit la scurt timp în sângele acestuia după ce au venit primele analize prelevate. Azi, familia Vicol și-a înmormântat al doilea copil. Rudele a decis să respecte toate tradițiile creștine, așa că au scris pe cruce numele din buletin, data nașterii, a decesului și acrostihul biblic I.N.R.I., însemnând inscripția pusă de Pilat pe crucea răstingnirii Mântuitorului. Numele real al victimei lui Mario Iorgulescu este Daniel Andrei Vicol și s-a născut pe data de 16.02.1995. Tânărul a fost înmormântat la Rudeni, loc unde sora sa se odihnește.

Dani Vicol a fost azi înmormântat. Ce scria pe scria pe crucea sa?
Dani Vicol a fost azi înmormântat. Ce scria pe scria pe crucea sa?

Ce au arătat testele preliminare ale medicilor legiști

Testele preliminare ale medicilor legiști au indicat faptul că Mario Iorgulescu consumase alcool și cocaină înainte de a se urca în mașina sa de 300.000 de euro care avea încă numerele roșii. Testele finale vor urma să arate dacă fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a mai consumat și alte substanțe înainte de a se urca la volan.

De asemenea, urmează să fie făcută și expertiza tehnică. Acesta va desluși exact care era viteza cu care i-a luat din plin autoturismul în care se afla Dani Vicol. Amintim că mașina în care se afla victima a fost pur și simplu spulberată în urma impactului, iar trupul tânărului a fost aruncat aproximativ 20 de metri distanță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI