Momente disperate pentru Dan Bittman. Ce a pățit artistul, situația e gravă

Momente disperate pentru Dan Bittman. Ce a pățit artistul, situația e gravă
Dan Bittman, momente dificile

Pandemia i-a creat probleme lui Dan Bittman. Artistul a povestit despre momentele prin care trece și ce anume l-a adus în această situație dificilă.

Dan Bittman, probleme create de pandemie

Ultimul an de zile a fost destul de dificil pentru toată lumea, dar mai ales pentru artiști care nu au putut să-si desfășoare activitatea, iar acest lucru le-a creat dificultăti financiare. În această situație se află si Dan Bittman. Artistul a tot vorbit în ultima perioadă și chiar s-a revoltat din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus. Deoarece din cauza acestora a ajuns într-o situație financiară deloc de invidiat. Artistul a făcut declarații despre situația in care se află. Iata ce spunea vedeta, conform impact.ro.

”Nu fac nimic în momentul de față. Stau la mila cuiva, trăiesc din banii din drepturile de artist. Cei de la guvernare mă ignoră. Ce să îi fac? Pot face eu ceva? Văd că unii nici nu vor ca lucrurile să se îndrepte într-o oarecare măsură”, ne-a povestit Dan, în exclusivitate pentru

”Trec printr-o perioadă destul de dificilă. Nu îmi merg nici cântările, dar nici afacerea. Parcul de distracție este închis”, declara artistul, conform sursei precizate.

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, nu a mai avut spectacole din martie anul trecut, iar acest lucru i-a afectat grab buzunarul. Nici afacerea sa nu îi mai aduce niciun venit si aceasta fiind afectata tot de pandemie. Este vorba despre parcul de distracții de pe malul lacului Sulimanu, în care a investit 750.000 de euro, nu îi aduce vreun venit:

Trec printr-o perioada destul de dificilă. Nu îmi merg nici cântările, dar nici afacerea. Parcul de distracție este închis în momentul de față, nu știu dacă o să îl deschidem, în primăvară, în luna mai. Momentan este totul în așteptare. În fiecare zi sper să fie bine, să își revină lucrurile. Am investit foarte mult în afacerea aia și momentan nu am niciun profit. Acolo este munca mea de ani de zile.

Nu fac nimic în momentul de față. Stau la mila cuiva, trăiesc din banii din drepturile de artist. Cei de la guvernare mă ignoră. Ce să îi fac? Pot face eu ceva? Văd că unii nici nu vor ca lucrurile să se îndrepte într-o oarecare măsură, a declarat Dan Bittman pentru impact.ro.

Dan Bittman, despre relația cu mama băieților lui

Toata lumea a aflat ca celebrul Dan Bittman și fosta lui parteneră, Liliana Ștefan, cu care are trei băieți, au decis să pună punct relației. Totusi de dragul copiilor, cei doi au rămas în relatii bune.

Cât privește relația cu mama copiilor mei, am ajuns la un numitor comun, de dragul copiilor, ca să le fie bine. Vorbim strict despre binele copiilor. Copiii vin la mine, ne vizităm, ținem legătură. Totul este așa cum trebuie, a mai spus Dan Bittman.

Artistul a recunoscut că relația cu Liliana Ștefan s-a încheiat din vina lui. Cei doi au încheiat relația după 25 de ani de iubire.

”Lucrurile au luat-o razna. Aici, 100% sunt eu de vină”, a mai spus vedeta, conform sursei precizate.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe