Momente cumplite pentru Vica Blochina. Ce a pățit după ce a rămas fără apartament

Momente cumplite pentru Vica Blochina. Ce a pățit după ce a rămas fără apartament
Ce se întâmplă cu Vica Blochina după ce și-a pierdut apartamentul?

Vica Blochina a rămas fără celebrul ei apartament. Blonda lui Piți urmează să mai treacă prin momente nefericite. Ce se întâmplă acum cu cea mai renumită amantă din showbiz-ul românesc? Fosta dansatoare se află într-o continuă tensiune.

Ce se întâmplă cu Vica Blochina acum? Recent și-a pierdut apartamentul

Soarele pare că nu vrea să apară momentan pe strada Vicăi Blochina. Celebra blondină a rămas fără casă, iar acum ar putea să rămână și fără permisul de conducere. Cea mai cunoscută amantă din showbiz-ul românesc a aflat de curând că locuința primită de la Victor Pițurcă va fi scoasă la licitație, iar acum o ține din necaz în necaz.

Fosta iubită a antrenorului a adorat întotdeauna o viață plină de lux și opulență, dar acum se pare că nu doar că va trebui să renunțe la multe dintre plăceri, ci și la statutul de șofer cu acte în regulă cel puțin pentru o perioadă după ce Poliția i-a suspendat carnetul de conducere.

Vica a dat în judecată autoritățile și speră la un răspuns favorabil din partea instanței. Concret, blondina a contestat în luna iunie un proces verbal întocmit de un agent din cadrul DGPMB Brigada Rutieră în încercarea de a anula o sancțiune contravențională care a dus și la suspendarea totală a dreptului de a conduce.

Primele două termene au fost în fapt niște amânări, urmând ca procesul să se reia la mijlocul lunii viitoare. Fosta dansatoare nu poate urca la volan decât cu o ‘dovadă’ eliberată de Poliție până la decizia definitivă. Dacă va pierde procesul, Vica va trebui să-și ispășească termenul de suspendare, dar dacă îl va câștiga va putea să șofeze liniștită.

Veste este cu atât mai proastă în contextul în care viața ei pare că nu duce lipsă de momente strânse cu ușa. Vica a fost executată silit din cauza restanțelor la întreținere, iar acum a pierdut apartamentul de lux dăruit de la fostul selecționer, tatăl fiului ei.

Ce relație are cu antrenorul?

Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă a început în anul 1995 și s-a terminat definitiv în 2011.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, a spus Vica Blochina la PRO TV, în emisiunea „La Măruță”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI