Momente cumplite pentru Sorana Cîrstea la Bad Homburg. Cum a recționat adversara ei

Momente cumplite pentru Sorana Cîrstea la Bad Homburg. Cum a recționat adversara ei
Sorana Cîrstea eliminată la Openul Bad Homburg

Andrea Petkovic a trecut de Sorana Cîrstea pentru a ajunge în runda a doua la Openul inaugural Bad Homburg. Petkovic o va înfrunta pe Amanda Anisimova, care a trecut în turul doi în 50 de minute. Din păcate pentru jucătoarea noastră meciul s-a terminat, dar nu înainte de a suferi și o accidentare.

Sorana Cîrstea eliminată la Openul Bad Homburg

Tenisul românesc a mai suferit o înfrângere în Germania. În runda inaugurală de la Openul „Bad Homburg”, românca a jucat împotriva nemțoaicei Andrea Petkovic. Meciul s-a încheiat cu victoria nemțoaicei cu 6-3, 6-4, în prima rundă.

Andrea Petkovic și-a mulțumit fanii de acasă, fiind una dintre primele câștigătoare la Openul inaugural Bad Homburg prezentat duminică de Engel & Völkers.

Fostul nr. 9 mondial Petkovic a învins-o pe numărul 6 Sorana Cirstea, cu 6-3, 6-4, în prima rundă. Cirstea a câștigat primul său titlu de simplu la Istanbul la începutul acestui sezon, apoi a ajuns în a patra rundă la Roland Garros.

„Am fost mulțumită de performanța mea, trebuie să spun. Am servit foarte bine. Cred că am întors bine jocul în favoarea mea.

Este același joc, aceeași poveste pe iarbă. Cine poate juca agresiv este întotdeauna în avantaj și cred că am reușit să fac asta un pic mai bine astăzi.”, declara Andreea Petkovic la finalul meciului.

Accidentare gravă a româncei pe iarba de la Homburg

Într-o oră și 22 de minute de joc, Petkovic a transformat patru dintre cele șase puncte de break. Petkovic a reușit să preia controlul împotriva jucătoarei noastre, Soana Cirstea, cu 2-1.  Jucătoarea germană a avut trei puncte de set și a transformat cele două puncte după un forehand larg al româncei.

În timpul setului doi Sorana Cîrstea a fost lovită în față cu o minge. În timpul pauzei medicale Andrea Petkovic s-a îndreptat către româncă oferindu-i o pungă cu gheață. După acest moment, românca și-a continuat jocul, folosind câteva lovituri bune pentru a câștiga primul break al meciului la 4-2.

Petkovic a trebuit apoi să salveze un punct de break la 4-4, dar odată ce a făcut-o, a trecut în cele din urmă definitiv la conducerea meciului, forțând o eroare a Soranei ca să stabilească punctul de meci la 5-4. Cîrstea a cedat meciul cu o dublă greșeală, iar Petkovic a trecut în runda a doua pe teren propriu. Petkovic va juca împotriva Amandei Anisimova în următorul meci. După eliminarea Soranei Cîrstea în primul tur, în competiția germană WTA 250 a mai rămas Patricia Țig. Românca o va întâlni în turul doi pe Nadia Podorska, din Argentina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI