Momente cumplite pentru mama lui Mihai Mitoșeru. A fost dusă de urgență la spital, suspectă de AVC

Momente cumplite pentru mama lui Mihai Mitoșeru. A fost dusă de urgență la spital, suspectă de AVC
Este suspecta de accident cerebral vascular

Mama lui Mihai Mitoșeru trece prin clipe de coșmar. Femeia a fost luată cu ambulanța de acasă și dusă de urgență la spital.

Camelia Mitoșeru, de urgență la spital

Camelia Mitoșeru este suspectă de accident vascular cerebral. În vârstă de 70 de ani, mama prezentatorului s-a simțit rău, luni, așa că a fost dusă cu o ambulanță la spital.

Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale și odată ce a intrat pe mâna medicilor, acestia i-au făcut investigațiile necesare. Momentan, Camelia Mitoșeru este suspectă de accident vascular cerebral.

Luni seara, mama lui Mihai Mitoșeru nu mai răspundea la telefon, așa că s-a dus la ea acasă. A găsit-o pe femeie în camera ei, incapabilă să vorbească.

Mihai Mitoșeru a chemat de urgență ambulanța, care a preluat-o  artistă și a dus-o la spital, acolo unde i-au oferit primele îngrijiri și i-au făcut câteva controale amănunțite.

Chiar anul acesta, Camelia Mitoșeru și-a revenit după o problemă gravă de sănătate. Femeia a avut o tumoră beningă la nivelul creierului și a fost operată de urgență.

Anul trecut, femeia a suferit o operație

Artista a fost internată timp de mai multe zile și a reușit să se recupereze. A rămas cu un regim alimentar foarte strict și cu pastile puternice pe care le ia sub supraveghere alimentară.

“Eu sunt o fire optimistă născută, nu făcută. Eu am fost cu bani și m-a costat de m-a rupt, dar nu m-a interesat nimic, am fost la privat, acolo unde era domnul profesor Ciurea”, a spus Camelia Mitoșeru, la patru luni de la operația pe creier.

“Eu cred total în Dumnezeu. Dintr-o întâmplare m-am dus să-mi fac un control la cap, pentru că mi se părea ciudat că aveam momente când o luam un pic într-o parte, dar, fiind cu cățelul, deci cu lesa, mă echilibram.

Nu am avut niciun fel de simptom care să mă atenționeze că am așa ceva. Îți închipui că mie, poate, ăsta mi-a crescut în 10 ani în cap. În general, boala pe care am avut-o eu o fac femeile după ce intră la menopauză”, a explicat mama lui Mihai Mitoșeru.