Emily Burghelea a comis-o la petrecerea burlăcițelor. Fără jenă, le-a povestit fanilor ce greșeală majoră a făcut

Emily Burghelea a comis-o la petrecerea burlăcițelor. Fără jenă, le-a povestit fanilor ce greșeală majoră a făcut
Ce a făcut Emily Burghelea la petrecerea burlăcițelor. Și-a surprins fanii

Emily Burghelea a devenit mămică de curând și trece prin clipe minunate. Aceasta se pregătește de nuntă, așa că a organizat petrecerea burlăcițelor, unde s-a distrat pe cinste alături de prietenele sale, dar a comis și greșeală majoră.

Emily Burghelea, decizie radicală. Ce le-a spus fanilor după petrecerea burlăcițelor

Totul merge bine în viața fostei asistente de televiziune. Emily Burghelea trăiește o poveste de dragoste minunată, a devenit mămică pentru prima oară și abia așteaptă ca nunta să aibă loc pentru a putea să își sărbătorească relația alături de toate persoanele apropiate.

Cu acestea fiind spuse, frumoasa vedetă a profitat de câteva clipe de libertate și a organizat o petrecere a burlăcițelor. Ea s-a distrat la maxim alături de prietenele sale într-un hotel de lux din București, dar a comis-o în momentul în care a băut șampanie.

Emily Burghelea le-a dezvăluit fanilor că s-a simțit minunat la petrecere, dar a trebui să ia o decizie în ultimul moment pentru fetița ei. Proaspăta mămică alăptează, așa că a fost nevoită să o hrănească pe micuță din rezervele de lapte, ținând cont că a băut alcool la petrecerea burlăcițelor.

„Doamne, ce nebunie a fost aseară! Incredibil, wow ce petrecere! Acum am venit să iau niște lăptic înghețat. O să îl decongelez și o să o hrănesc pe cea mică.

Așa am hrănit-o toată ziua pentru că aseară am băut niște șampanie și prefer să nu combin alăptatul cu băutura, deci astăzi vreau să o hrănesc doar din rezervele de stat.”, a spus Emily Burghelea, pe InstaStory.

Emily Burghelea, mămică de fetiță. Ce schimbări au avut loc în viața ei

Emily Burghelea și partenerul ei, Andrei, s-au cununat civil anul trecut, în luna noiembrie. Aceștia au organizat un eveniment restrâns pentru a respecta restricțiile impuse în pandemie. Totuși, cei doi se vor bucura în luna septembrie atât de botezul micuței lor, cât și de nuntă.

Fosta asistentă de televiziune a devenit mămică de fetiță în luna aprilie, după ce a îndurat un travaliu extrem de lung. Aceasta a reușit să facă față provocărilor și să o aducă pe lume pe micuța ei, de care s-a îndrăgostit imediat.

„Patru ore a durat travaliul, însă am reușit să duc la bun sfârșit misiunea. La 22:40 am născut pe cale naturală o fetiță perfect sănătoasă de 3200 g de care m-am îndrăgostit instantaneu.

A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea. A fost extrem de intens, dar nu m-am dat bătută.

Am ținut-o în brațe imediat după expulzie și m-am pierdut în ochii ei mari și frumoși! Ceva mai frumos de atât nu există pe pământ. Ne uitam una la alta cu atâta pasiune!

A fost atât de puternică! A rezistat travaliului greu, s-a luptat și a câștigat! Este minunată!”, a transmis vedeta pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI