Momente cumplite la Superstar, de la Pro TV: ‘Ai făcut atac de panică’. Smiley i-a sărit imediat în ajutor

Momente cumplite la Superstar, de la Pro TV: ‘Ai făcut atac de panică’. Smiley i-a sărit imediat în ajutor
Un concurent de la Superstar a trecut printr-o situație neașteptată! Ce a făcut Smiley imediat

Situație neașteptată la Superstar! Smiley a reacționat imediat în momentul în care emoțiile l-au cuprins pe un concurent. Jurații au fost impresionați de tânărul ce a interpretat superb o piesă, iar cântărețul a încercat să repare imediat situația.

Clipe de cumpănă la Superstar. Ce a pățit un concurent

Concurentul Daniel Șvet a fost năpădit de emoții după ce a cântat, așa că i s-a făcut rău chiar în timp ce se afla pe scenă. Jurații s-au speriat și au sărit în ajutorul tânărului pentru a se asigura că situația nu va degenera, iar acesta le-a dezvăluit că are câteva probleme de sănătate.

„Daniel Şveţ: Nu vreau să spun acest lucru, dar eu sunt bolnav.

Smiley: Aşează-te pe ceva, stai puţin jos.

Daniel Şveţ: Eu nu fac show.

Smiley: Eşti bine, vrei să-ţi arunc nişte apă pe faţă?

Daniel Şveţ: Da, mai cânt şi a treia oară. Îmi cer scuze, v-am dezamăgit.

Raluka: Ce problemă ai?

Daniel Şveţ: Cu 2 zile în urmă am răcit, mi s-a înfundat nasul şi nu îmi înţeleg vocea.

Raluka: Ai făcut un atac de panică.”, a fost dialogul dintre jurați și concurent.

Raluka, dezvăluiri despre Superstar. Cu  cine s-a certat vedeta

Superstar a ajuns, în sfârșit, pe micile ecrane! Fanii s-au bucurat enorm în momentul în care i-au putut urmări pe Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams. Totuși, chiar înainte de primele ediții, cântăreața a facut unele dezvăluiri inedite despre show-ul de la Pro TV.

Raluka a ținut să explice că nu toată lumea poate să ajungă un adevărat Superstar, iar atunci când vine vorba despre jurați, toți au păreri diferite.

“Sunt foarte recunoscătoare că sunt aici. Vrei să ştii dacă m-am certat cu cineva? Da, m-am certat! Dar Carla’s Dreams i-a certat pe toţi, oricum. Nu ştiu ce ar trebui să aibă un Superstar, serios. E o chestie subiectivă.

Nu e neapărat despre voce, nu e despre vreun caz social, trebuie să există talentul, asta e clar, dar nu doar asta. Este foarte importantă şi atitudinea. Aroganţa nu îşi are locul decât atunci când o pui în muzică. Oamenii cu adevărat talentaţi sunt umili, asta e frumuseţea.

Noi, juraţii, avem păreri destul de diferite ceea ce e bine. Îmi doresc ca cel care va câştiga acest concurs să ajungă un mare artist. E greu să fiu alături de colegii mei.

Oricât de puternică aş fi, atunci când am trei bărbaţi imenşi lângă mine e greu. Sunt foarte valoroşi şi au ceva de zis în meseria asta”, a povestit Raluka, la Vorbeşte Lumea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI