Momente aproape dramatice pentru Gina Pistol. Prin ce a trecut iubita lui Smiley

de: Bișinicu Andreea
25 08. 2021

De câteva luni de zile, Gina Pistol și Smiley trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, de când a apărut pe lume fetița lor Josephine Ana. Cu toate acestea, înainte de a rămâne însărcinată, fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite a trecut prin momente extrem de dificile. Despre ce este vorba, de fapt.

Drama prin care a trecut Gina Pistol înainte de a rămâne gravidă

Gina Pistol a devenit mămică pentru prima dată la vârsta de 40 de ani, iar acum întregul ei univers se învârte în preajma fiicei sale, pe care o privește ca pe un dar venit de la Divinitate. Puțini sunt cei care știu problemele prin care a trecut iubita lui Smiley și trauma suferită din cauza doctorilor care nu i-au dat șanse de a deveni vreodată mamă.

Deși se poate declara, în sfârșit, pe deplin fericită, Gina Pistol și-a luat inima în dinți și le-a povestit prietenilor săi virtuali despre drama pe care a trăit-0 înainte de a rămâne însărcinată cu micuța Josephine, un vis pe care nu credea că-l va vedea împlinit. De asemenea, presiunea celor din jur care o întrebau în mod constant, pe măsură ce treceau anii, când va avea un copil nu a ajutat-o deloc.

„Viața mea a fost un șir nesfârșit de întrebări care duceau în aceeași direcție, ”Când o să ai și tu un copil”, ”când ai de gând să faci și tu un copil”, ” de ce nu ai un copil la vârsta asta”, întrebarea asta mi se pare că este prea intruzivă pentru o femeie pentru că nu ști prin ce trece femeia respectivă.

După ce am aflat în urma unui control de rutină că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, adică undeva la 0,1, această întrebare îmi tulbura liniștea ce oricum încercam să o mențin cu greu în sufletul meu și de fiecare dată îmi puneam pe chip zâmbetul social și răspundeam când o să fiu pregătită, când o să fie, dar numai eu știu ce era în sufletul meu.”, a declarat Gina Pistol pe rețelele de socializare.

Smiley o ajută pe Gina Pistol să aibă grijă de fiica lor

Acum, însă, toate acele amintiri neplăcute și dureroase par a fi desprinse dintr-un vis urât uitat demult, deoarece vedeta trăiește fericirea deplină alături de fiica ei și partenerul ei Smiley.

Gina Pistol își ține fanii la curent pe Instagram, acolo unde postează regulat fotografii cu fetița ei, protejându-i identitatea. De asemenea, iubita lui Smiley spune că se bucură de tot sprijinul artistului, care este un tată devotat, iubitor și extrem de atent atunci când vine vorba de nevoile celor mai importante fete din viața lui.

„Este alegerea noastră (n.r – să nu-i arate chipul fetiței). Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toata energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum.

Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine”, a povestit Gina Pistol pe Instagram, acum ceva timp.