Moment unic la „Te cunosc de undeva”. Ce se va întâmplă în următoarea emisiune de la Antena 1

Moment unic la „Te cunosc de undeva”. Ce se va întâmplă în următoarea emisiune de la Antena 1
Moment unic la „Te cunosc de undeva”. Ce se va întâmpla în următoarea emisiune de la Antena 1. Este premieră.

Premieră la Antena 1! Se anunță un moment unic la „Te cunosc de undeva!”. Concurenții stau cu sufletele la gură, după ce au aflat ce urmează să se întâmple în emisiune. Unul dintre jurați va profita de bonusul de 100 de puncte, astfel încât clasamentul participanților la show se va schimba drastic. Află în rândurile de mai jos toate detaliile pe care trebuie să le știi despre cea de-a treia gală „Te cunosc de undeva!”, care va fi difuzată sâmbătă, de la ora 20.00.

Moment unic la „Te cunosc de undeva!”

Șaisprezece concurenți, grupați în opt cupluri, vor avea parte de o seară plină de emoții pe scena „Te cunosc de undeva!”. Urmează un spectacol de nedescris, plin de magie și de talent. Numai că, de această dată, participanții la celebrul show de talente vor fi nevoiți să treacă prin ceva inedit.

Clasamentul participanților se va modifica drastic. Unul dintre jurați va putea să schimbe complet soarta unui cuplu. Beyonce, RUN DMC & Aerosmith, Amanda Lear, Liviu Vasilică şi grupul Teleormanul, Luis Fonsi, Demi Lovato, Spitalul de Urgenţă, Hélène Ségara & Joe Dassin şi Eminem & Rihanna vor trece prin adevărate momente de tensiune.

Se întâmplă pentru prima dată în emisiunea „Te cunosc de undeva!”. Până în această ediție, jurații nu au mai avut posibilitatea de a influența la un asemenea nivel soarta concurenților. Telespectatorii vor avea parte de o uriașă surpriză. Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob sau Aurelian Temișan se va folosi de bonusul de 100 de puncte pentru a încuraja unul dintre cuplurile de concurenți.

„Nimeni nu poate fi sigur pe el, indiferent de punctajul pe care îl are! Avem un sezon în care se anunţă un finish umăr la umăr, ca la cursele de atletism! Hai să nu le mai dăm bătăi de inimă concurenţilor noştri şi să vedem cum se va schimba clasamentul final!”, a spus prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș.

Cum va arăta clasamentul final

Așa cum spune și deviza emisiunii, toți participanții la celebrul show sunt născuți pentru spectacol. Însă, în urma voturilor, se va decide cine este cuplul care a cucerit iremediabil inimile românilor. Câștigătorii programului televizat „Te cunosc de undeva!” vor fi clasificați pe trei locuri.

Marele premiu, în valoare de 15.000 de euro, va fi câștigat de către cuplul care se va situa pe primul loc. În ediția de anul trecut, marea finală a fost câștigată de Emi și Cuza. Cei doi au interpretat Robbie Williams, cu celebra melodie My Way. Rămâne de văzut cine va intra în posesia sumei uriașe de bani de această dată.

Citește și: Cine trebuia să prezinte emisiunea „Te cunosc de undeva” în locul Alinei Puşcaş. E o mare divă de la noi (Exclusiv)

Cum va arăta, în final, clasamentul cuplurilor de la „Te cunosc de undeva!” vom putea afla sâmbătă, de la ora 20.00.