Moment fabulos la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice. Tom Cruise a făcut senzație, apariția lui a fost una spectaculoasă

de: Ștefan R. Apostol
12 08. 2024

Aseară târziu în noapte, lumea și-a luat adio de la ediția din acest an a Jocurilor Olimpice de vară, la Paris. Dar, spectacolul fabulos de lumini, umbre, personaje și muzică, avea să se încheie cu un moment fabulos la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice. Tom Cruise a făcut senzație, iar apariția lui a fost una spectaculoasă, demnă de Cartea Recordurilor.

Parsiul a avut parte de un moment fabulos la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice

Ieri, pe 11 august, am spus „au revoir” Jocurilor celei de a XXXIII-a Olimpiade. Jocurile Olimpice de vară din 2024 de la Paris s-au încheiat oficial.

La capătul a 19 zile de spectacol uluitor, au fost triumfuri atletice, recorduri mondiale, olimpice, controverse, lacrimi și bucurie, dar și ovații din partea spectatorilor din capitala Franței și din întreaga lume.

Jocurile de la Paris au culminat cu o ceremonie de închidere spectaculoasă. Peste 10.000 de sportivi au defilat pe Stade de France din nordul Parisului. Medaliații olimpici cu aur, argint și bronz și-au reprezentat cu mândrie echipele în calitate de purtători de drapel.

Pentru a treia oară Los Angeles va fi gazdă

Jocurile Olimpice din 2028 vor avea loc în Los Angeles, pentru a treia oară, după cele din 1932 și 1984, când a fost și anul de aur în care România a obținut un număr record de medalii la JO.

Comitetul de organizare american își propune să organizeze cele mai ecologice Jocuri și va face ca locurile de desfășurare a Jocurilor Olimpice existente să fie accesibile numai cu transportul public. De asemenea, municipalitatea orașulului Los Angeles a mai decalrat că le va cere oamenilor să lucreze de acasă.

Artiști, precum H.E.R., Red Hot Chili Peppers, Billie Eilish și Snoop Dogg au cântat la Paris, în deschidere, ca o aluzie la viitorul oraș gazdă. Artistul R&B H.E.R. a interpretat imnul național al SUA în momentul în care atribuțiile orașului gazdă au fost transferate de la Paris la Los Angeles.

Tom Cruise a făcut senzație, apariția lui a fost una spectaculoasă

După spectacolul de lumini, umbre, elemente sonore și muzică, și după discursurile președintelui Comitetului Olimpic și a președintelui Comitetului de organizare francez, a venit un alt moment fabulos la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice. Actorul Tom Cruise a făcut o cascadorie pentru predare-primire a drapelului olimpic.

Tom Cruise a dat ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris o notă hollywoodiană atunci când a plonjat de pe Stade de France pentru a marca trecerea de la Jocurile Olimpice de la Paris la Jocurile din Los Angeles din 2028.

Tom Cruise a făcut senzație, apariția lui a fost una spectaculoasă

Se știe că celebrul actor american a fost un obișnuit al Jocurilor Olimpice de vară. El a fost prezent la ceremonia de deschidere din 27 iulie și a participat la câteva competiții alături de alte vedete precum Steven Spielberg, Ariana Grande, Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick. Cu o zi înainte, pe 26 iulie, el a fost numit Cavaler al Legiunii de Onoare de către ministrul francez al culturii, Rachida Dati.