Ce se va întâmpla cu Fulgy în curând. Viorica de la Clejani a făcut anunțul

Ce se va întâmpla cu Fulgy în curând. Viorica de la Clejani a făcut anunțul
Ce se va întâmpla cu Fulgy? Viorica de la Clejani vine cu detalii

Fulgy este cu siguranță cel mai controversat personaj al momentului din showbiz-ul românesc. Ce se va întâmpla acum cu tânărul artist? Chiar mama sa a făcut anunțul. Ce detalii a oferit celebra Viorica de la Clejani despre ce se va petrece în curând cu moștenitorul ei?

Viorica de la Clejani, detalii despre ce se va întâmpla cu Fulgy

Fulgy a devenit rapid unul din cele mai controversate personaje din lumea mondenă din cauza unor afirmații care i-au deranjat pe alții și a unui comportament aspru criticat de mulți dintre internauți.

Pe de altă parte, fanii săi consideră că a avut câteva momente de scăpare și îi sunt alături indiferent de situație. Acesta este în continuare susținut de un număr mare de admiratori care îl apreciază pentru talentul și munca depusă în domeniul artistic.

Motivul de bucurie vine acum în familia celebră de artiști. Fulgy urmează să plece de la Spitalul Clinic de Psihiatrie “​Profesor Doctor Alexandru Obregia” din București, iar mama sa îl așteaptă cu nerăbdare. Cântăreața a oferit câteva declarații despre băiatul ei în cadrul unei filmări publicate pe rețelele de socializare.

Artista a folosit această ocazie și pentru a le transmite un mesaj acid dușmanilor acestuia și tuturor celor care l-au criticat și jignit. Blondina s-a înregistrat în timp ce făcea turul apartamentului băiatului pentru care Fulgy a scos din portofelul său nu mai puțin de 150.000 de euro, mărturisind ulterior că urmează ca acesta să revină în lumina reflectoarelor.

„Că n-a făcut rău nimănui, doar a satisfăcut poftele proștilor”

Conform noilor informații, cântărețul a răspuns bine tratamentului propus de medicii de la Spitalul Obregia și e pregătit să-și reia viața de unde a lăsat-o. Mai mult decât atât, tânărul s-ar fi îndrăgostit de o tânără care este și ea internată acolo și căreia i-a compus câteva versuri.

“Ei, și acum să începem! Bucătăria… Apartamentul lui Fulgy, pentru că urmează să reapară pe micile ecrane. Mami s-a ocupat să facă curățenie, da, da, da… Uite așa, am făcut curat în baie… Ia să vedem… Să aprindem becul frumos în dormitor. Foarte frumos! Super!”, a spus vedeta pe video-ul urcat pe contul ei de TikTok.

La finalul înregistrării, artista i-a dojenit pe cei care l-au criticat și îi vor răul: “Deci, în curând, pe micile ecrane apare. Unde e?! Că mie mi-e dor de TikTok-urile lui și de toate filmările lui. Că n-a făcut rău nimănui, doar a satisfăcut poftele proștilor, să zic așa…”.