Moarte suspectă în MMA. Luptător găsit mort în camera de hotel din Chișinău, înaintea meciului

Moarte suspectă în MMA. Luptător găsit mort în camera de hotel din Chișinău, înaintea meciului
Un luptător MMA a fost găsit decedat în camera sa de hotel, înainte de meci

Cosmin Dușă, luptător de MMA, a fost găsit decedat vineri, în camera sa de hotel din Chișinău. A doua zi, sportivul a încetat din viață. Moartea sa nu are, deocamdată, nicio pistă.

Cosmin Dușă, luptător MMA, găsit mort în camera de hotel

Cosmin Dușă, în vârstă de 29 de ani, a fost găsit leșinat în camera sa de hotel. Tânărul este de loc din Cugir, județul Alba, dar se afla în Chișinău pentru un meci. Acesta a fost dus de urgență la spital, însă, a doua zi a încetat din viață. Conform alba24.ro, Cosmin Dușă a intrat în comă chiar în camera de hotel. Cauzele decesului sunt încă foarte incerte. În cursul zilei de sâmbătă, sportivul trebuia să se lupte cu basarabeanul Lilian Grosu în gala de lupte în cușca numită Eagles.

Fanii luptătorului sunt extrem de triști și contrariați din cauza veștii. Acesta venea după trei victorii consecutive. Mâine, 25 iunie, trupul lui Cosmin va fi adus în țară, au comunicat membrii familiei pe rețelele de socializare. Cosmin Duță era unul dintre cei mai apreciați luptători din România. Acesta a avut numeroase apariții în turneul RFX și în Eagles Fighting Championship.

Cosmin Dușă, luptător MMA, a intrat în comă în camera de hotel, înaintea unui meci
Cosmin Dușă, luptător MMA, a intrat în comă în camera de hotel, înaintea unui meci

„Sunt șocat!”

Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo: ”Sunt șocat! Eu sunt la mare, în cantonament cu băieții! Cosmin se mutase cu clubul, era undeva la Cluj. Cât a fost la noi, la kempo, totul a fost ok. Un super-băiat, sportiv foarte bun, pur-sânge! Nu avea anturaj dubios, nu era cu dopajul, chiar nu știu! Era un băiat educat, cu facultatea terminată”.

Cosmin Dușa a obținut, în cadrul anului trecut, argintul mondial la kempo. Ceilalți sportivi au transmis condoleanțe familiei și prietenilor marelui sportiv. Sunt așteptate informații care să facă lumină în cauza morții sprotivului, după efectuarea analizelor de la medicina legală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI