Moarte șocantă în Teleorman. Un șofer de Ambulanță, infectat cu COVID-19, s-a aruncat în gol de la fereastra spitalului. Care au fost ultimele sale cuvinte

Moarte șocantă în Teleorman. Un șofer de Ambulanță, infectat cu COVID-19, s-a aruncat în gol de la fereastra spitalului. Care au fost ultimele sale cuvinte
Moarte șocantă în Teleorman. Un șofer de Ambulanță, infectat cu COVID-19, s-a aruncat în gol de la fereastra spitalului. Care au fost ultimele sale cuvinte

Pandemia de COVID-19 a creat panică în rândul tuturor cetățenilor. Fie că sunt bolnavi, vindecați sau cu risc de infectare, oamenii sunt din ce în ce mai speriați de ce se întâmplă în jurul lor. Acesta este și cazul unui bărbat din Alexandria, care s-a sinucis în cursul zilei de ieri. Victima era infectată cu COVID-19 și lucra ca ambulanțier.

Ce le-a spus colegilor de cameră înainte de sinucidere

Tragedia a avut loc duminică, la Spitalul Caritas, din Roșiorii de vede, Teleorman, în jurul orei 11:45. Bărbatul, care lucra ca șofer pe Ambulanță la un centru de dializă, se internase vineri după-amiază, după ce fusese testat pozitiv. Starea bărbatului, în vârstă de 57 de ani, era stabilă, pezentând doar o tuse ușoară, așa cum au declarat medicii pentru presa locală.

Tocmai pentru că se simțea relativ bine, bărbatul a solicitat să fie externat, pentru a se trata acasă și pentru a nu mai ocupa un pat în spital. Personalul spitalului susține că pacientul nu era cunoscut cu boli psihice sau alt gen de tulburări.

Sinuciderea a avut loc ieri, după ce asistenta a părăsit camera pentru a-i face foaia de externare. Bărbatul a profitat de ocazie și decis să comită gestul oribil de sinucidere, aruncându-se de la geamul băii din salonul în care era internat.

Potrivit colegilor săi de salon, ambulanțierul le spusese cu puțin timp înainte de comiterea sinuciderii că nu vrea să își infecteze familia cu COVID-19 și „să nu fie acuzat nimeni, pentru că nimeni nu este de vină”, potrivit cronicadeteleorman.ro.
La fața locului s-a prezentat o echipă de criminaliști care va face cercetări cu privire la comiterea gestului de suicid.

Un pacient cu COVID-19 s-a aruncat de la geam, în Sibiu

Din păcate, sinuciderea în rândul pacienților infectați cu COVID-19 devine din ce în ce mai comună. Un alt caz dramatic a avut loc în urmă cu trei zile, în Sibiu, acolo unde un pacient de 73 de ani a decis să-și ia viața. Bărbatul s-a aruncta în gol de la etajul 1 al Spitalului de Pneumoftiziologie, acolo unde era internat.

În urma impactului puternic, bărbatul a ajuns în stare gravă la Terapie Intensivă, iar după puțin timp, acesta a pierdut lupta cu viața.

„În cursul nopţii de 16 octombrie, în jurul orei 2,00, un bărbat în vârstă de 73 de ani, confirmat pozitiv în urma testării SARS-CoV-2, internat în cadrul unei unităţi sanitare din Sibiu, s-a aruncat pe fereastra salonului situat la etajul I. Acesta a fost internat de urgenţă pe secţia ATI, în stare foarte gravă.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul a decedat. De asemenea, la nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu, în urma sesizării din oficiu, s-a deschis o anchetă penală care vizează stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs incidentul în cauză”, a precizat Prefectura Sibiu, potrivit Agerpres.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI