05 aug. 2021 | 08:03

Moarte șocantă a unui bărbat în trenul Iași-București. Soția credea că doarme

News
Moarte șocantă a unui bărbat în trenul Iași-București. Soția credea că doarme
Un bărbat a murit în trenul Iași-București Foto ilustrativă

Momente îngrozitoare au avut loc miercuri după-amiază într-un tren, după ce câțiva pasageri au remarcat că un bărbat se află în stare de inconștiență. Soția care se afla alături de acesta credea că doarme, însă semnalele de disperare ale martorilor au îngrozit-o. La scurt timp, îngrijorările celor prezenți au fost confirmate, iar șeful de tren a fost alertat imediat.

Bărbatul nu a mai apucat să se întoarcă acasă

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 57 de ani, care și-a petrecut ultimele clipe de viață într-un tren. Deși se afla alături de soția sa, bărbatul a murit într-o liniște deplină, astfel că nimeni nu a realizat că acesta își găsese sfârșitul în mijlocul oamenilor aflați și ei în trenul Iași-București.

Pentru că nu schița niciun semn de viață, nicio suflare, nicio mișcare, câțiva oameni au semnalat că ceva nu este în regulă cu bucureșteanul, așa că au chemat șeful de tren. Între stațiile Vaslui și Bârlad, acesta a realizat că bărbatul nu dormea, așa cum credea soția sa și a solicitat intervenția medicilor.

“Ambulanța a fost solicitată să intervină în trenul accelerat Iași – București pentru un bărbat în vârstă de 57 de ani, inconștient pe o banchetă, trenul urmând să oprească în gara Bârlad.

Apelul a fost făcut de șeful de tren. A fost trimisă o ambulanță C2 din substația Bârlad pe peronul gării, cu medic. Pacientul a fost găsit decedat cu semnele morții deja instalate, motiv pentru care medicul a declarat decesul.

A fost anunțată poliția pentru a se stabili circumstanțele morții. Pacientul era însoțit de soție care se pare că nu și-a dat seama ce se întâmplă cu soțul său, crezând probabil că doarme”, a transmis ulterior medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui. Trupul neînsuflețit a fost preluat de reprezentanții de la Medicina Legală Vaslui, urmând a fi efectuată necropsia, potrivit Agerpres.

Bărbat, călcat de tren în Vâlcea

O altă tragedie a avut loc în județul Vâlcea, cu două zile în urmă, după ce un bărbat de 50 de ani a fost lovit mortal de un tren tip interregio, care circula pe ruta Mangalia-Sibiu. În urma accientului, traficul rutier și feroviar a fost întrerupt pentru aproximativ o oră. Pentru a găsi trupul neînsuflețit al bărbatului, polițiștilor le-a luat trei ore, acesta fiind asvârlit în urma imapctului într-o râpă.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Transporturi Feroviare Drăgăşani intervin în acest moment la un accident feroviar, soldat cu decesul unui bărbat. Din primele date s-a constatat că mecanicul de locomotivă a observat pe şinele de tren un bărbat, nu a putut să frâneze şi l-a accidentat pe acesta, survenind decesul.

Victimă are 50 de ani, este din Drăgăşani, iar accidentul s-a petrecut în municipiul Drăgăşani, la un pasaj rutier de trecere la nivel cu cale ferată, fără bariere”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.

 

 

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
El este Tan, bărbatul de 60 de ani care deţine secretul tinereții fără bătrânețe: "S-a întâmplat natural, organic"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro