Moarte șocantă a unei polițiste de 42 de ani. Femeia a fost strivită de propria mașină după ce a făcut această greșelă

Moarte șocantă a unei polițiste de 42 de ani. Femeia a fost strivită de propria mașină după ce a făcut această greșelă
Polițistă strivită de propria mașină

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba și-a exprimat de curând regretele cu privire la moartea fulgerătoare a agentei de poliţie, Ramona Ioana Micu, din cadrul Postului de Poliţie Cergău. Angajata, în vârstă de 42 de ani, a trecut la cele veșnice în seara de 21 noiembrie 2020, din cauza unui accident stupid de mașină.

Unde a avut loc tragedia

Atunci când nenorocirea se abate asupra unui om, nimeni și nimic nu-i poate sta în cale. Acesta a fost și cazul polițistei din Cluj, strivită de propria mașină în momentul în care a coborât pentru a-și șterge parbrizul. Din păcate, un gest de neatenție a costat-o viața. O familie îndurerată și un copil orfan își plâng acum ruda moartă.

Pe lângă familie, colegii polițistei sunt profund îndurerați, moartea sa lăsând o mare de tristețe în sânul colectivului din cadrul Poliței.

Mesaje de condoleanțe din partea colegilor
Mesaje de condoleanțe din partea colegilor

”Pe această cale aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă, iar trecerea sa în nefiinţă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte şi lasă în inimile noastre sentimente de mare tristeţe şi regrete.

Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate şi exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis reprezentanţii IPJ Alba, potrivit adevarul.ro.

Ramona Ioana Micu se afla în curtea gospodăriei atunci când a pornit motorul mașinii sale cu care voia să iasă în oraș. Femeia a lăsat autotursimul neasigurat, acesta aflându-se în pantă, greșeală care i-a adus fulgerător moartea.

Victima a încercat să împiedice o tragedie, însă a fost imposibil, fiind prinsă între roțile autoutilitarei. Ramona Ioana Micu a lăsat în urma sa un soț și un copil fără mamă.

Ce au declarat autoritățile

Reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au transmis în cursul dimineții de duminică o informare referitoare la producerea cumplitului accident. Aceștia au explicat modul în care a murit femeia și, de asemenea, că medicii ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

„La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 20.40, politiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la un imobil din localitatea Mociu, o femeie a fost blocată sub roţile unei autoutilitare.

Forţele care au intervenit la faţa locului au constatat, din nefericire, decesul acesteia. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a reieşit faptul că o femeie, de 42 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, intenţionând să părăsească curtea imobilului, s-ar fi urcat la volanul autoutilitarei, pornind motorul.

Ulterior, aceasta ar fi coborât din autovehicul, pentru a curăţa parbrizul, însă, aflându-se pe un teren în pantă, autoutilitara ar fi început să se deplaseze, femeia fiind prinsă sub roţile acesteia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările continuând pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a fost informarea transmisă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI