Moarte misterioasă, în Prahova. S-a sinucis, după ce a scăpat miraculos dintr-un accident rutier

Moarte misterioasă, în Prahova. S-a sinucis, după ce a scăpat miraculos dintr-un accident rutier
Moarte misterioasă, în Prahova

Moarte misterioasă, în Prahova. Un bărbat s-a sinucis după ce a scăpat miraculos dintr-un accident rutier. Polițiștii au deschis dosar penal și fac cercetări.

Un prahovean s-a sinucis după ce a scăpat miraculos dintr-un accident rutier

Incident misterios, în Prahova. Un bărbat în vârstă de 50 de ani, care a scăpat teafăr după ce s-a răsturnat cu mașina într-o râpă, a fost găsit mort sub un pod CFR din apropiere. Primele indicii duc la o tentativă de sinucidere.

Moarte misterioasă, în Prahova. S-a sinucis, după ce a scăpat miraculos dintr-un accident rutier
Un prahovean s-a sinucis, după ce a scăpat miraculos dintr-un accident rutier

Conform Poliției Prahova, alerta a fost dată marți noapte, 28 ianuarie, după ce un automobil s-a răsturnat într-o râpă, pe DJ101 P, între localitățile Măgureni și Bobolia. Surse judiciare, citate de Mediafax, au declarat că atunci când au ajuns la locul accidentului polițiștii nu au găsit nicio persoană, iar autovehiculul era căzut într-o râpă de aproximativ 20 de metri. Imediat, polițiștii și pompierii au început să caute conducătorul auto.

Bărbatul a fost găsit fără suflare după două ore de căutări

Bărbatul de 50 de ani, din Măgureni, a fost găsit mort, sub un pod CFR care traversează râul Prahova. Primele cercetări indică faptul că s-ar fi sinucis. La rândul lor, reprezentanții ISU Prahova au transmis că șoferul a fost găsit fără suflare, după două ore de căutări și la o distanță de circa 4 kilometri de locul în care s-a produs accidentul. Oamenii legii au deschis un dosar penal și fac cercetări.

  • Bilanț accidente Prahova 23 – 36 ianuarie

În răstimp de patru zile, 23 – 26 ianuarie 2020, pompierii prahoveni au intervenit în 47 de cazuri pentru stingerea incendiilor, dintre care 37 au fost incendii de vegetație uscată, iar echipajele SMURD au fost solicitate să acorde ajutor medical calificat în alte 128 de situații Conform unui comunicat de presă al ISU Praova, „din nefericire, în perioada amintită, în urma situațiilor critice în care au fost implicate, două persoane au decedat (… ), iar echipajele de salvatori au intervenit la 13 accidente rutiere în urma cărora cinci adulți și un minor au fost transportați la spital”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI