Moarte bizară pentru un bărbat din Suceava. Ce s-a întâmplat în autobuzul în care a fost găsit fără suflare

Moarte bizară pentru un bărbat din Suceava. Ce s-a întâmplat în autobuzul în care a fost găsit fără suflare
Moarte bizară pentru un bărbat din Suceava

Un bărbat din Suceava s-a stins din viață chiar în autobuzul cu care circula. Acesta avea vârsta de 74 de ani. S-a urcat în autobuzul societății de transport public în comun din municipiul Suceava în stația din Obcini.

Bărbat găsit fără suflare în autobuz

Bărbatul în vârstă de 74 de ani s-a urcat în autobuz în stația Obcini și ar fi avut intenția să coboare pe Mărășești. Când a ajuns, a rămas în autobuz. Mijlocul de transport și-a continuat drumul. În timp ce se deplasa pe Calea Unirii, în zona stației „Sala sporturilor”, taxatoarea l-a observat pe bărbat.

Acesta stătea pe scaun într-o poziție nefirească. Femeia a crezut că doarme, așa că a încercat să-l trezească pentru a-l întrebat în ce stație trebuie să coboare. Din păcate, aceasta a constatat că bărbatul era mort. Taxatoarea l-a anunțat pe șofer, iar acesta a anunțat, mai departe, autoritățile.

L-a locul faptei s-a deplasat un echipaj al Ambulanței. Medicii ajunși la fața locului i-au oferit primul ajutor, însă nu s-a mai putut face nimic. Aceștia au constatat decesul, stabilind drept diagnostic stop cardio – respirator. Bărbatul de 74 de ani figura cu boli cardio – vasculare, fiind diagnosticat în acest sens. Mai mult de atât, urma un tratament medicamentos prescris de un medic specialist.

Bărbat din Vama, găsit mort în râul Moldova

Poliția anchetează moartea unui bărbat de 56 de ani. Acesta a fost găsit înecat în râul Moldova, la aproximativ o ora după ce a plecat de acasă. Polițiștii de la Secția Rurală Vama au fost sesizați printr-un apel la 112 că în râul Moldova se află un cadavru.

Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că este vorba despre un bărbat decedat, pe mijlocul cursului de apă, cu fața în sus. Pentru a scoate trupul neînsuflețit a fost nevoie de intervenția Pompierilor Militari de la Câmpulung Moldovenesc.

În urma investigațiilor, s-a stabilit că bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a plecat de acasă în jurul orei 7:30. A urcat în mașină, însă nu a spus nimănui că pleacă. Medicii legiști vor efectua necropsia pentru a stabili cauza exactă a morții. În continuare, polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

În primă fază, la fața locului, oamenii legii nu au descoperit urme de violență sau alte elemente care ar putea trezi suspiciuni cu privire la moartea bărbatului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI