Mizerie de nedescris, în zona munților Bucegi. Babele și Sfixul, îngropate în gunoaie FOTO

Mizerie de nedescris, în zona munților Bucegi. Babele și Sfixul, îngropate în gunoaie FOTO
Mizerie de nedescris, în zona munților Bucegi. Babele și Sfixul, îngropate în gunoaie

România, o țară în mizerie. Trenuri, tramvaie, străzi, parcuri, dar și munți, toate pline de gunoaie. Turiștii străini sunt din ce în ce mai șocați de mizeria pe care o întâlnesc în oaza de liniște numită Bucegi care poartă Babele și Sfinxul și încă mai încearcă să iasă triumfătoare din gunoaie.

Mizerie în zona munților Bucegi. Babele și Sfinxul abia își mai fac loc de gunoaie

Turiștii străini care doresc să viziteze falnicii munți Bucegi rămân uimiți de mizeria pe care o întâlnesc pe drum. Drept urmare, oamenii au lăsat mesaje pe site-urile de specialitate, unde critică nepăsarea autorităților. Nenumăratele comentarii ale montaniazilor din întreaga lume se referă îndeosebi tot la munți, dar la cei de PET-uri, lipsa toaletelor publice, a pubelelor și a vechimii instalațiilor de transport pe cablu din Bușteni, la care se adaugă și imensele cozi de la telecabină. Cei mai mulți dintre cei care ajung în Bușteni critică modul în care autoritățile au grijă de zona Sfinxului și a Babelor.

Comentariile oamenilor:

„Nu m-am putut bucura de munte aşa cum aş fi vrut, din cauza serviciilor sub orice critică. Angajaţii de la centrul turistic local nu ştiau boabă de engleză, site-ul oficial al parcului este complet inutil, aşa că mi-a fost pur şi simplu imposibil să mă lămuresc pe ce trasee ar fi bine să o iau”, scrie un turist din Lituania. Un alt turist din Austria care a ajuns pe platoul Bucegilor la Sfinx susţine că ” ai mai mult impresia că te-ai rătăcit într-o groapă de gunoi„

Mizerie de nedescris, în zona munților Bucegi. Babele și Sfixul, îngropate în gunoaie FOTO
Străinii care vizitează falnicii munți rămân uimiți de mizeria întâlnită pe drum

„Rar mi s-a întâmplat să dau de cozi de oameni pe traseu. Gălăgioşi, nepăsători la frumuseţea naturii, îmbrăcaţi necorespunzător. Am văzut turişti care aruncau gunoaie pe jos! Mizerie cât vezi cu ochii. Nu par munţi de peste 2.000 de metri, ci mai degrabă un deal mai înalt şi mizerabil. Oribil!”

„Vremea e foarte capricioasă, se poate schimba radical de la o oră la alta, iar cei care speră că îşi vor găsi salvarea în telecabină se înşală. Recent, cabina a fost oprită preventiv cu 36 de ore înainte de declanşarea unei furtuni, şi cel puţin 3 oameni au rămas pe munte la temperaturi apropiate de 0”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI