Miting ratat pentru Dragnea: cum a fost sfidat liderul PSD la Suceava

Miting ratat pentru Dragnea: cum a fost sfidat liderul PSD la Suceava

Liviu Dragnea s-a aflat, joi, în județul Suceava, unde a participat la un miting electoral PSD. Numai că liderul PSD nu a avut parte de primirea pe care și-o dorea.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a mers în comuna Dumbrăveni, județul Suceava, unde a fost primit cu mare alai. A fost întâmpinat cu un taraf în fața Sălii Sporturilor din localitate, ia în interior, sute de membri PSD îl așteptau pe Dragnea să-și prezinte discursul.

Numai că nu toate au mers așa cum și-ar fi dorit șeful social-democraților.

Liviu Dragnea, sfidat din public în timpul discursului

În fața sutelor de spectatori, Liviu Dragnea s-a lansat în atacuri la adresa actualului președinte, Klaus Iohannis.

„Vom avea prima confruntare în 26 mai. Este bătălia pentru Europa, este bătălia pentru mândria de a fi român, pentru că România merită mai mult. În toamnă, vom avea alegeri prezidenţiale. Atunci este momentul în care trebuie să eliberăm România de această căpuşă care se numeşte Iohannis.”
Liviu Dragnea

La un moment dat, însă, liderul PSD a avut o ieșire nervoasă, în momentul în care a fost contrazis din public.

Liviu Dragnea: Gândiți-vă… zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?

Participant la miting: Nimic!

Liviu Dragnea: Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România…

Un alt episod neplăcut pentru liderul PSD s-a petrecut atunci când a vrut să facă o baie de mulțime. Și acel moment a fost unul ratat pentru șeful social-democraților.

Câteva persoane din public au refuzat să dea mână cu Liviu Dragnea. Una dintre ele a spus scurt că „Nu dau mâna cu hoții!„.

Organizarea de la partid a fost, însă, una de excepție. Liderul PSD a fost întâmpinat la Suceava cu fanfară și cântece populare. Din nou, autoritățile locale l-au „periat” și i-au spus că mai multe județe din Moldova îl susțin să candideze la președinție.

Organizatorii nu au intuit, însă, și reacția unor persoane din public, care au făcut ca deplasarea lui Dragnea să fie una ratată.