VIDEO Dragnea, așteptat cu taraf la Dumbrăveni: „Să eliberăm România de căpușa Iohannis”

Liviu Dragnea a participat, joi, la un nou miting al PSD. De această dată, șeful partidului s-a prezentat la Dumbrăveni, județul Suceava.

A fost așteptat cu un taraf în fața Sălii Sporturilor din localitate. În interior, sute de membri PSD îl așteptau pe Dragnea să-și prezinte discursul.

Liderul social-democraților a făcut o baie de mulțime apoi s-a dat startul manifestației.

Participanții la miting s-au prezentat cu steaguri ale României și ale Uniunii Europene dar și cu pancarte cu mesaje pro-PSD.

Dragnea și „căpușa” care îi provoacă ieșiri nervoase

Mitingul a început în jurul orei 16.00. În fața sutelor de spectatori, Liviu Dragnea a spus că proiectul început în 2016 „va avea sorți de ibândă”.

Apoi s-a lansat în atacuri la adresa actualului președinte, Klaus Iohannis.

„Vom avea prima confruntare în 26 mai. Este bătălia pentru Europa, este bătălia pentru mândria de a fi român, pentru că România merită mai mult. În toamnă, vom avea alegeri prezidenţiale. Atunci este momentul în care trebuie să eliberăm România de această căpuşă care se numeşte Iohannis. Şi o să vă răspund, când e momentul, dacă voi candida, dar haideţi să ne concentrăm acum la alegerile europarlamentare. Vă asigur că nu are de ce să vă fie frică. Nu are de ce să aveţi vreo ezitare. Lupta noastră este, de fapt, lupta pentru adevăr.” Liviu Dragnea

Candidează sau nu? Răspunsul, după 26 mai

Liviu Dragnea a evitat să spună dacă se pregătește de cursa prezidențială sau nu. În așteptarea unui verdict final în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, președintele PSD a spus că va lua o decizie după europarlamentare.

A precizat că anunțul va veni „când va fi momentul.”

„O să vă răspund când e momentul dacă voi candida, dar haideți să ne concentrăm pe alegerile europarlamentare. Nu are de ce să vă fie frică, că nu are de ce să aveți vreo ezitare. Lupta noastră e lupta pentru adevăr.” Liviu Dragnea

Reacția a venit după ce președintele organizației județene PSD Suceava îi ceruse să anunțe că a decis să fie candidatul PSD la prezidențialele din toamnă.

„Astăzi vă rugăm să ne spuneți că v-ați decis să fiți candidatul nostru la Președinția României.” Ion Stan, președinte PSD Suceava

Liviu Dragnea, confruntat de un susținător

Liviu Dragnea a fost confruntat de un participant la mitingul PSD din Dumbrăveni.

Discursul liderului PSD a fost întrerupt de o persoană din public care i-a strigat că social-democrații nu au făcut nimic pentru satul românesc, potrivit Digi FM.

Liviu Dragnea: Gândiți-vă… zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?

Participant la miting: Nimic!

Liviu Dragnea: Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România…

 

Publicată de Partidul Social Democrat pe Joi, 18 aprilie 2019

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI