Mitingul PSD se face cu angajații de la stat, că doar partidul le dă leafa

Mitingul PSD se face cu angajații de la stat, că doar partidul le dă leafa
FOTO: Facebook Adrian-Claudiu Prisnel

Un deputat USR susține că mitingul PSD de la Craiova se face cu angajații din instituțiile de stat, care ar fi fost amenințați că își vor pierde locurile de muncă dacă nu participă la eveniment. Adrian-Claudiu Prisnel a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu un taximetrist craiovean, a cărui soție lucrează la stat.

„Soția mea a fost sunată aseară de director. I-a spus că e obligatoriu să vină în alb la serviciu și să meargă la miting. Ce să facă? Ăștia pot să o dea afară și rămânem pe drumuri. Așa e peste tot. Cel mai rău e să bagi frica în oameni”, i-ar fi spus taximetristul deputatului USR de Dolj, care a făcut publică discuția pe contul personal de Facebook.

Deputatul a mai scris că centrul orașului Craiova a fost închis, vineri, de la ora 08:00 și ar urma să rămână așa până la miezul nopții: „Pe stradă sunt doar ei. Îmi imaginez ce sentiment de putere are Olguța Vasilescu, când are centrul Craiovei, doar pentru ea. În rest, e pustiu.”

Angajații de la stat, forțați să participe la mitingul PSD?!

Taximetristul cu care a discutat Adrian-Claudiu Prisnel s-ar fi plâns și că orașul este foarte aglomerat din cauză că centrul a fost închis. „PSD-ul ăsta e la putere și face ce vrea! Nu s-au gândit că orașul e deja aglomerat, azi de abia reușim să ajungem să luăm clienți. Și oamenii tot nu s-au săturat, parcă sunt numai pesediști în Craiova”, ar fi spus bărbatul.

„Suntem din ce în ce mai mulți care înțelegem că PSD a prăduit Craiova și județul. Că #farahotie ajungem departe. Fără hoție vom avea un oraș cu condiții de viață civilizate, ca-n Europa”, a mai scris deputatul în postarea de pe rețeaua de socializare.

La mitingul PSD de la Craiova este așteptat și liderul partidului, Liviu Dragnea.