Miting de amploare al PSD: câți oameni vor ieși în stradă

Miting de amploare al PSD: câți oameni vor ieși în stradă
PSD pregătește un miting de amploare

PSD pregătește un miting de amploare pre-campanie. Acțiunea a fost anunțată de Claudiu Manda, candidat la europarlamentare.

PSD va organiza un miting de amploare la Craiova, vineri, de la ora 16. La manifestația sunt așteptate să participe 40.000 de persoane, toate îmbrăcate în alb.

Acțiunea a fost anunțată de Claudiu Manda, la RTV.

„Vreau să precizez că sunt multe organizaţii judeţene în ţară care vor să organizeze astfel de mitinguri. E primul care se organizează la noi la Craiova. Vom prezenta şi candidaţii şi mesajele de campanie electorală. Toţi vom fi îmbrăcaţi în alb, vineri, la orele 16.00. Vor vedea şi craiovenii şi doljenii la Craiova vor fi 40.000 de oameni. O să fie. Este spaţiu pentru că se întinde destul de mult în spate spre prefectură. Avem confirmările de la mai mulţi. Sunt membrii noştri, simpatizanţii noştri. S-ar putea să dureze o oră şi un pic. E în funcţie de cei care vor adresa cuvântul”.
Claudiu Manda

Mitingul PSD vine după o acțiune similară a PNL, tot la Craiova

Mitingul PSD vine la doar câteva zile după ce și liberalii au organizat o manifestație similară, sâmbăta trecută, tot la Craiova. Au ieșit atunci în stradă 2.500 de persoane din județele Dolj, Olt, Gorj şi Vâlcea.

Senatorul PSD, Claudiu Manda, susține că acțiunea social-democraților nu vine ca o replică la cea organizată de PNL.

„Noi nu facem acţiuni doar de răspuns la cei de la PNL, cel puţin în judeţul Dolj nu avem de ce să ne luptăm cu PNL. Nu facem ca răspuns la PNL. Intenţionam şi noi înainte să anunţe PNL un miting de pre-campanie, urmând ca să vedem şi rezultatul votului pe 26 mai”.
Claudiu Manda

Campania electorală pe posturile de radio şi de televiziune, publice şi private, începe, oficial, în ziua de 27 aprilie 2019, ora 00.00, şi se încheie în ziua de 25 mai 2019, la ora 7.00. Așa se arată într-un proiect de decizie pe care Consiliul Naţional al Audiovizualului l-a pus în dezbatere publică.

Totuși, partidele au furat startul. Orașele au fost împânzite de afișe electorale, iar mitingurile sunt la ordinea zilei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI