Misterul a fost elucidat. Cine ar fi, de fapt, polițistul găsit împușcat în cap din Giurgiu

Politist găsit împușcat în cap

Imagini teribile au fost surprinse cu o zi în urmă, în Giurgiu. Identificarea unui tânăr mort într-o baltă de sânge a speriat de groază un trecător. Bărbatul a sunat imediat la 112 anunțând tragedia. La fața locului s-au deplasat mai mulți polițiști care au investigat cazul.

Descoperirea halucinantă a oamenilor legii

Potrivit IPJ Giurgiu, în cursul zilei de ieri, 26 noiembrie, la ora 13.10, ofiţerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu a fost anunțat prin apel la 112, despre identifcarea unei persoane pline de sânge, aflată într-o mașină la ieşirea din satul Căscioarele, comuna Găiseni.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, fiind declarat decesul unui tânăr care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au descoperit cu stupoare că bărbatul decedat era un coleg din cadrul Poliției Găiseni, care se afla în afara orelor de muncă.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei Nr. 3 Poliţie Rurală Bolintin care, au constatat că pe D.C. 187, la ieşirea din localitatea Găiseni către Căscioarele, a fost identificat un autoturism în interiorul căruia se afla un bărbat care prezenta o plagă prin împuşcare la nivelul capului.

În urma verificărilor, a fost identificată persoana în cauză ca fiind un tânăr de 29 de ani, având funcţia de ajutor şef post, la Postul de Poliţie Găiseni, judeţul Giurgiu, acesta aflându-se în afara serviciului”, potrivit adevarul.ro.

În urma cercetărilor s-a descoperit că poliţistul fusese încadrat din sursa externă, în luna ianuarie a anulului 2017, în funcţia de ajutor şef post, la Postul de Poliţie Găiseni, judeţul Giurgiu.

Potrivit surselor din Poliție, ultima examinare psihologică care i s-a făcut a fost la data de 26.07.2017. În urma descoperirii faptei, o echipă operativă condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu a demarat o anchetă pentru a descoperi împrejurările în care a avut loc teribila faptă.

Un tânăr de 26 de ani s-a sinucis într-un poligon din București

O altă moarte înspăimântătoare a avut loc miercuri seară, în sectorul 6 al Capitalei, la un poligon privat. Tânărul a ales să recurgă la un gest sinucigaș cu o armă de foc, chiar în fața angajatului care trebuia să-l supravegheze. De altfel, cel care a anunțat poliția a fost chiar acesta. Pentru moment, nu se știe încă motivul pentru care tânărul a ales să-și curme viața atât de devreme, însă poliția anchetează cazul.

”În seara de 25. 11.2020, prin apel 112, un angajat din cadrul unui poligon privat de tragere, din sectorul 6, a sesizat faptul că un bărbat, s-ar fi autovătămat cu o armă de foc. La fața locului s-au deplasat polițiști, precum și echipaj de prim ajutor, dar în pofida eforturilor medicale, a fost constatat decesul.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI