Misiune eșuată pentru pompierii din Vaslui. Un băiat de 21 ani a murit într-un mod tragic, după ce fusese salvat dintr-o fântână

Misiune eșuată pentru pompierii din Vaslui. Un băiat de 21 ani a murit într-un mod tragic, după ce fusese salvat dintr-o fântână
Misiune eșuată pentru pompierii din Vaslui. Un băiat de 21 ani a murit într-un mod tragic, după ce fusese salvat dintr-o fântână Sursă poză: observatornews.ro

Imagini de groază au avut loc în Vaslui, acolo unde tânăr de 21 de ani a căzut într-o fântână adâncă de 12 metri. La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale, însă organismul traumatizat al băiatului nu a mai rezistat.

Pompierii au depus toate eforturile pentru a-l salva

Tragedia a avut loc în această dimineață, după ce un tânăr care lucra într-o fântână de 12 metri a fost acoperit de un mal de pământ, din cauza solului argilos. Imediat după accident, la fața locului au fost solicitați să intervină, astfel au sosit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

Salvatorii din Vaslui au trăit momente grele, de maximă intensitate, totul pentru a-i salva viața tânărului aflat între viață și moarte.

Misiune grea a pompierilor din Vaslui

Misiunea a fost una extrem de grea, dat fiind faptul că fântâna avea un diametru de doar 60 de centimetri și nu avea tuburile de beton introduce în ea, potrivit ISU Vaslui.

După lungi încercări de a fi scos în viață, pompierii au reușit ceea ce și-au propus, dar din păcate, la câteva minute după succesul intervenției, medicii au fost nevoiți să declare decesul tânrului.

Conform ultimelor informații oferite de paramedici, vasluianul nu a răspuns niciunei manevre de resuscitare efectuate de echiapajul de terapie intensivă.

Un român din Austria, spulberat de un copac

O nenorocire imensă s-a abătut asupra unei familii de români. Ioan, tată a trei copii, muncea în localitatea austriacă Murau în domeniu forestier. Un accident teribil de muncă i-a răpit viața.

Recent, românul a murit după ce un trunchi de copac s-a desprins din troliu și l-a nimicit. Imediat după accident, mai multe echipaje medicale au intervenit pentru a-l salva, dar din păcate, Ioan Polacec prezenta leziuni incompatibile cu viața.

În urma sa, au rămas trei copii fără tată și o soție îndurerată care își plânge neîncetat jumătatea. Singura veste bună este aceea că autoritățile locale au sărit în ajutorul mamei romance, oferindu-i sprijin financiar și moral.

„Bineînțeles că nu le putem îndepărta suferința, dar putem cel puțin să ne asigurăm că nu nu vor fi nevoiți să se confrunte cu problemele financiare. Mulți oameni au venit la mine și m-au întrebat cum să fie de ajutor, așa că am demarat o strângere de fonduri. Familia face parte din comunitatea noastră și, prin urmare, nu este lăsată de izbeliște”, a declarat primarul Wolfgang Schlick, potrivit observatornews.ro.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI