Miri din Iaşi, jefuiţi în ziua nunţii. Paguba de 8.000 de lei

Miri din Iaşi, jefuiţi în ziua nunţii. Paguba de 8.000 de lei
Cea mai fericită zi devine cea mai păguboasă

Cea mai fericită zi din viața unui cuplu este ziua căsătoriei. Dar ce te faci când, exact într-o astfel de zi, ai parte de ghinion, așa cum a pățit un cuplu din Iași? În ceea ce trebuia să fie cea mai importantă zi din viața lor, cei doi tineri însurăței au fost furați de hoți. Valoarea furtului, conform polițiștilor, se ridică la 8.000 de lei.

Cea mai fericită zi devine cea mai păguboasă

Pe 27 august ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă zi din viața a doi tineri din Iași. Alături de familie și prieteni, cei doi, în oraşul Hârlău, judeţul Iaşi, și-au legat destinele în fața Ofițerului de Stare civilă și în fața lui Dumnezeu, la cununia religioasă.

După acest moment nuntașii, alături de nași, rude și cei doi miri au mers la restaurant unde avea loc petrecerea. Printre cei invitați la fericitul moment, după cum a declarat ulterior mirele, ar fi apărut și un invitat fals.

În locația unde avea loc petrecerea s-au strâns și cadourile primite de cei doi miri de la nuntași, între acestea aflându-se și o geantă cu bijuterii în valoare de 8.000 de lei. Pentru invitata falsă a fost nevoie doar de un moment de neatenție din partea celor prezenți.

Femeia, indentificată ulterior de poliție, a reușit să fure geanta cu bijuteriile în valoare de 8.000 de lei, dispărând imediat de la locul faptei. Furtul a fost constatat de miri, dar poliția a fost anunțată la două zile de la incident.

„La data de 29 august 2021, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, cu privire la faptul că la data de 27 august 2021 persoane necunoscute i-au sustras din faţa blocului o sacoşă în care avea bijuterii în valoare de 8.000 de lei”, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi.

Cadoul de nuntă înapoiat mirilor din Iași integral

După ce au constatat că au rămas fără bijuterii, cei doi miri au anunțat organele de poliție la două zile de la incident. După cum anunțau polițiștii ieișeni, au demarat îmediat o anchetă, în cele din urmă femeia fiind depistată și arestată.

Spre norocul celor doi miri, bijuteriile au fost recuperate integral și înapoiate proprietarilor de drept. Inculpata locuiește în același oraș cu cei doi miri, Hârlău, iar polițiștii spun că femeia nu are antecedente penale.

„Poliţiştii au demarat de îndată cercetările, iar în scurt timp a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, stabilindu-se că este vorba de o femeie în vârstă de 43 de ani.

Prejudiciul a fost recuperat, fiind restituit persoanei vătămate. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt“, au mai informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI