Mirela Vaida, umilită de fanii ei după ce a copt pâine. De ce s-au revoltat toți împotriva ei

Mirela Vaida, umilită de fanii ei după ce a copt pâine. De ce s-au revoltat toți împotriva ei
Fanii Mirelei Vaida, revoltați după ce prezentatoarea le-a arătat că face pâine în casă

Mirela Vaida a fost aspru criticată și jignită de fanii ei. Ce i-au făcut pe unii să-i lase comentarii care mai de care mai urâte la o simplă postare cu aceasta făcând pâine? De ce s-au revoltat cu toții împotriva cunoscutei prezentatoare de la Acces Direct?

Fanii Mirelei Vaida, revoltați după ce prezentatoarea le-a arătat că face pâine în casă

Mesajele la o postare de-a Mirelei Vaida sunt extrem de dure. Cunoscuta prezentatoare le-a arătat deja celor care o urmăresc de o vreme bună pe rețelele de socializare că este o gospodină iscusită. Aceasta este exemplu ferm al uni femei care le poate face pe toate. Prezentatoare pe micile ecrane, mamă a trei copii acasă, soție pentru partenerul ei iubitor, cântăreață și actriță pe marile scene și nu în ultimul rând gospodină de zile mari în bucătărie. Mirela le vine des în ajutor doamnelor care nu mai au inspirație și postează rețetele pe care le încearcă aceasta pe membri familiei sale.

Mirela Vaida, gospodină iscusită
Mirela Vaida, gospodină iscusită

Majoritatea dintre ele sunt tradiționale moldovenești, care le fac poftă celor mai gurmanzi. Din păcate, deși e vorba despre o simplă mâncare, Mirela este criticată aspru în ultimul clip video de pe instagram unde le arată doamnelor că a pregătit o oală mare de sarmale, dar și pâine de casă pentru cei dragi ei.

Mulți nu cred că într-adevăr moderatoare de televiziune se ocupă de mâncarea postată din cauza faptului că activitatea ei este una care șochează pe toată lumea, astfel că nu ar avea timp de petrecut atât de mult în bucătărie, arată unul dintre internauți. Cu toate astea, sunt alții care o felicită pentru faptul că știe să facă de toate și inspiră domnișoarele din ziua de azi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Iar gatesc!! Ziua si mancarea!! #mirelavaida #acasa #sambata #gatescromaneste #weekend #familiemare #mamade3

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida) pe

„Nu ne mai vrăji!”

„Ești o prefăcută!”,”Hai, nu ne mai vrăji! da? Tu așa în mare: gătești pt. 6 pers. zilnic 3 ore. mergi la muncă 8 ore, 2 ore în trafic, cel puțin 2 ore îngrijire personală, 2 ore te joci cu copiii. 1 oră faci lecții cu ei, să zicem, 1 oră mănânci sau bei o cafea, un suc acasă pe terasă. 2 ore te joci cu copiii. 7 ore dormi. 3 ore diverse…adună-le, femeie! Haha, atunci la tine ziua e de cât? Așa, cam 40 de ore? Bravo, Mirelo!!! Și cum faci ziua să fie de 40 de ore?”, ”Bravo, bravo bravo, doamnă, vă admir pentru tot ceea ce faceți,!!!! 1z3 de aprecieri”, ”Felicitări, Mirela. Binecuvântată de D-zeu este mama ta. Și tu înțeleaptă ești că ai ascultat de învățăturile ale ei. O adevărată familistă”, au scris fanii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI