Mirela Vaida, tratată ca o divă la locul de muncă. Ce face paznicul de la Antena pentru frumoasa prezentatoare. Mai rar aşa ceva FOTO EXCLUSIV

Mirela Vaida, tratată ca o divă la locul de muncă. Ce face paznicul de la Antena pentru frumoasa prezentatoare. Mai rar aşa ceva FOTO EXCLUSIV
Mirela Vaida, tratată ca o divă la locul de muncă. Ce face paznicul de la Antena pentru frumoasa prezentatoare TV.

Mirela Vaida, tratată ca o divă la locul de muncă. Puțini ar fi crezut că prezentatoarea de televiziune ar fi așteptată astfel de către agentul de pază al platoului unde au loc filmările pentru emisiunea „Acces Direct”. Paparazzi Playtech.ro l-au surprins în fapt pe paznic, care a intrat imediat în alertă la sosirea vedetei de televiziune. Ce imagini au fost surprinse.

Ce a dezvăluit Mirela Vaida despre „Acces Direct”

Mirela Vaida nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Toată lumea o cunoaște prin intermediul emisiunii talk-show de tip tabloid „Acces Direct”, care a apărut pentru prima dată pe ecrane în anul 2008. Atunci, programul televizat era difuzat pe postul TV Antena 1. De la începutul anului curent, emisiunea este difuzată pe Antena Stars.

„Acces Direct” este prezentată de către Mirela Vaida și Adrian Velea. Moderatoarea se numără printre cele mai apreciate vedete din televiziune, deși se confruntă și cu multe critici din partea românilor. Totul, pe fondul izbucnirilor de furie sau ale unor comportamente uneori controversate.

Prezentatoarea de televiziune aduce în atenția telespectatorilor diverse cazuri sociale. Majoritatea implică oameni cu povești de viață impresionante. Uneori, este vorba despre conjuncturi atât de sensibile încât se impune intervenția autorităților.

„Oamenii au această încredere în formatul emisiunii și în noi. Pentru că știu că noi încercăm să rezolvăm problemele acestea și facem apel la avocați, la autoritățile statului și așa mai departe. Ne putem mândri cu foarte multe reușite. E bine că s-a împământenit treaba asta, e mult mai ușor acum. Dacă am fi intrat pe Facebook sau prin Skype acum doi ani, oamenilor li se părea ceva ciudat. Acum, lucrurile au devenit cumva rapide. Tehnologia a ușurat foarte mult accesul la informații”, declara Mirela Vaida despre emisiunea pe care o prezintă.

Mirela Vaida, tratată ca o divă la locul de muncă

Munca depusă de către vedetă a ajutat-o pe aceasta să-și câștige respectul, după cum arată imaginile surprinse de paparazzi Playtech.ro. Fotografii redacției noastre au surprins-o pe Mirela Vaida în timp ce a ajuns la platoul unde se filmează emisiunea „Acces Direct”. Comportamentul paznicului a fost unul neașteptat.

Imediat ce Mirela Vaida a ajuns la locul de muncă, agentul de pază al platoului a intrat în alertă. Bărbatul a tratat-o pe prezentatoare ca pe o adevărată divă. Așa cum arată și imaginile încărcate în galeria FOTO, paznicul percutează ca un arc când vede maşina Mirelei Vaida.

Citește și: Mirela Vaida a făcut scandal la Acces Direct. De ce a fost deranjată prezentatoarea

Pare că știe exact ce are de făcut. Agentul de pază se duce glonț la portbagajul mașinii vedetei, de unde i-a cablul de curent pe care îl conectează imediat la sursa de curent a platoului. Puțini s-ar fi așteptat la o astfel de atitudine din partea angajatului față de moderatoare. Vedeta a reușit să își câștige respectul în fața celorlalți, emisiunea sa aducând Antenei audiențe uriașe.

Urmăriți Playtech.ro și pe