”Mirela Vaida spune că îi poartă respect, dar a bălăcărit-o! De toată jena!” Ce a pățit Emily Burghelea, înainte să plece din platoul Acces Direct

”Mirela Vaida spune că îi poartă respect, dar a bălăcărit-o! De toată jena!” Ce a pățit Emily Burghelea, înainte să plece din platoul Acces Direct
Mirela Vaida, scandal cu fosta sa asistentă, Emiliy Burghelea

Scandal la Acces Direct. Mirela Vaida a început să se atace reciproc cu Emily Burghelea, asistenta TV a emisiunii care a demisionat în direct. După anunțarea demisiei moderatoarea i-ar fi adresat cuvinte jignitoare de față cu colegii din regie.

”Mirela Vaida spune că îi poartă respect, dar a bălăcărit-o! De toată jena!” Ce a pățit Emily Burghelea după ce a demisionat de la Acces Direct

Între Mirela Vaida, moderatoarea emisiunii Acces Direct, și Emiliy Burghelea, fosta asistentă TV a emsiunii, s-a iscat un adevărat scandal după ce ultima și-a anunțat demisia în direct.

Motivul demisiei ar fi faptul că Vulpița ar fi agresată constant de Viorel în spatele camerelor de filmat, lucru de neacceptat pentru Emily Burghelea. Astfel, după terminarea emisiunii în care Emiliy Burghelea și-a anunțat demisia, Mirela Vaida i-ar fi adresat acesteia cuvinte jignitoare.

Mirela Vaida, moderatoarea emisiunii Acces Direct
Mirela Vaida, moderatoarea emisiunii Acces Direct. Sursa foto: fanatik.ro

Mirela Vaida a certat-o pe Emiliy de față cu toți colegii

A fost scandal mare acolo, după ce Emily Burghelea și-a anunțat demisia la televizor. Și-a scos casca atunci când a vorbit și a dat cărțile pe față referitor la bătăile încasate de Vulpiță, îi era teamă că producătoarea ar putea să-i spună ceva nasol.

Când s-au oprit camerele și emisiunea s-a încheiat brusc, Mirela Vaida a bălăcărit-o pe Emily și i-a spus că nu trebuia să zică așa ceva pe post, iar în fața oamenilor spune că e sora ei și că îi poartă respect. Adevărul e undeva la mijloc. Da, Vulpița este bătută constant de Viorel, echipa emisiunii Acces Direct a vrut ca acest lucru să fie ținut ascuns, îi machiază vânătăile de fiecare dată, acum i-au luat ochii cu postul ăla de asistentă.

Atitudinea Mirelei Vaida, de toată jena

Emily trebuia să mintă tot timpul ca emisiunea să iasă ca la carte, să nu existe urme de suspiciune în rândul publicului. Ea nu cred că a avut intenții rele să îi cheme pe Viorel și Vulpița acasă. A vrut, probabil, doar să se distreze.

Atitudinea Mirelei Vaida de după ce și-a anunțat ea demisia a fost una de toată jena, i-a spus cuvinte urâte în fața tuturor oamenilor din platou, au rămas muți cameramanii, a făcut-o cu ou și cu oțet că nu trebuia să spună nimic de bătăile Vulpiței” au declarat unele surse pentru cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI