Mirela Vaida, înlocuită la Acces Direct? Cine îi poate lua locul? S-a aflat abia acum

Mirela Vaida, înlocuită la Acces Direct? Cine îi poate lua locul? S-a aflat abia acum

“Acces Direct” se numără printre cele mai urmărite emisiuni din România, mai ales de când a fost prezentată povestea cu năbădăi dintre Veronica şi Viorel Stegaru. Momentan, show-ul de pe Antena 1 este în vacanţă, însă au apărut zvonuri conform cărora Mirela Vaida nu l-ar mai prezenta din toamnă.

Mirela Vaida, înlocuită la “Acces Direct”?

Nelson Mondialu a realizat un vlog în care vorbește despre o schimbare importantă în cadrul emisiunii. Acesta crede că Mirela Vaida va fi înlocuită de Mara Bănică.

“Domnilor, vă spun ceva. Nu-i plină Vulpița de nicio boală, de niciun virus. Viorel nici așa. Vaida nici așa. Se ia vacanță, încet încet, încearcă să o inițieze pe Mara Bănică ca moderatoare la emisiune. Şi dacă se ia vacanță, Vaida și-a luat 400.000 de euro pe prosteală, pe ăștia tre’ să îi scoată din competiție că lumea s-a săturat. Dacă a izbucnit și Arafat. Sunt grele astea. Ei au jucat un teatru. Scăpăm de ăștia că îi băgăm în izolare. Mint ăștia la greu. De ăla care cânta cu Vulpița nu zic nimic. Ăla a dat în Jador”, a spus Nelson pe YouTube.

Mirela Vaida, înlocuită la Acces Direct? Cine îi poate lua locul? S-a aflat abia acum
Mirela Vaida, înlocuită la Acces Direct? Cine îi poate lua locul? S-a aflat abia acum

Vaida, acuzată că minte în legătură cu infectarea soţilor Stegaru cu noul coronavirus

În urmă cu o lună, Antena 1 a decis ca emisiunea “Acces Direct” să intre în vacanţă mai devreme pentru că soţii Veronica şi Viorel Stegaru dar şi un membru al echipei au fost testaţi pozitiv cu noul COVD-19. Aşa cum era de aşteptat, gurile rele au spus să totul este regizat.

“Încă nu am niciun simptom, sper nici să nu am. Într-adevăr e puțin frustrantă ideea de a te simți sănătos, dar de a fi nevoit să stai în casă. Până la urmă, o să văd partea bună a lucrurilor: mă bucur de clipele pe care până acum le petreceam la muncă.

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune, pentru faptul că ne sunteți alături. Știu că sunt și foarte multe critici, știu că foarte multă lume poate crede că e o regie ieftină. Eu spun că ăsta e cel mai mare pericol!

Eu nu îmi pun viața, sănătatea și familia în pericol ca să fac regii. Nu e treaba mea ăsta și nu mă interesează. Eu sunt omul care merge zi de zi la muncă, care vine acasă, care își vede de familie și de copii. Pe unii nu poți să-i convingi. Nici nu e treaba mea, nici nu mă interesează. Sunt bine. Cel mai important e să fim sănătoși, să respectăm regulile”, a scris Mirela Vaida, pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI