16 dec. 2022 | 15:58

Mirela Vaida, despre plecarea de la Acces Direct. Ce spune prezentatoarea celebrei emisiuni: „M-am imunizat”

Monden
Mirela Vaida, despre plecarea de la Acces Direct. Ce spune prezentatoarea celebrei emisiuni: „M-am imunizat”
Mirela Vaida, despre plecarea de la Acces Direct. Ce a spus prezentatoarea de la Antena Stars despre despărțirea de echipă.

Mirela Vaida, despre plecarea de la Acces Direct. Prezentatoarea de televiziune a recunoscut, fără sfială, că a avut ocazia de a se despărți de postul TV cu care colaborează de mulți ani. Puțini ai știut despre oferta care s-a pus la bătaie pentru frumoasa vedetă de la Antena Stars. Cum a reacționat moderatoarea, când a fost „vânată” de concurență.

Mirela Vaida, despre plecarea de la Acces Direct

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România. Frumoasa blondină s-a consacrat în media prin emisiunea „Acces Direct”, care de la începutul anului 2022 se difuzează pe postul Antena Stars. Anterior, programul televizat putea fi urmărit pe Antena 1. Vedeta aduce în atenția românilor tot felul de cazuri sociale sensibile.

Pentru activitatea sa în televiziune, Mirela Vaida a fost onorată, recent, cu premiul pentru excelență. Prezentatoarea a fost extrem de fericită să își vadă apreciate eforturile depuse de peste un deceniu pentru a soluționa problemele românilor implicați în situații sociale vulnerabile.

La început, nu i-a fost deloc ușor. Cazurile care sunt aduse de către Mirela Vaida în atenția publicului sunt, de multe ori, tulburătoare. Chiar prezentatoarea a mărturisit că izbucnea în lacrimi din cauza situațiilor prezentate în emisiunea sa. Cu timpul, însă, a învățat să își gestioneze emoțiile și să se concentreze pe rezolvarea cazurilor.

„M-am imunizat. Mi-am dat seama că, dacă plâng, nu pot să mai conduc emisiunea și să îi mai ajut. Până la urmă, ei vin la noi cu un strigăt de disperare. Încearcă să își facă povestea cunoscută, simțind că așa îi vede cineva. Sau că povestea nu mai este doar a lor, devine a tuturor. Poate așa, se rezolvă”, a spus Mirela Vaida.

A refuzat toate ofertele primite în ultimii ani

Sub cupola eforturilor, a sacrificiilor și a muncii, prezentatoarea de la Acces Direct s-a bucurat de multă recunoaștere. Mulți s-au întrebat ce a determinat-o pe blondină să rămână la Antena 1, respectiv Antena Stars. Fără îndoială, a primit multe oferte din partea altor angajatori din industrie.

Mirela Vaida a recunoscut că a avut ocazia de a se despărți de echipa cu care lucrează în prezent. Totuși, a ales să stea alături de oamenii care au trecut prin greu, alături de ea. Întrebată care a fost motivul pentru care a refuzat propunerile de angajare din partea concurenței, prezentatoarea Acces Direct a oferit un răspuns poate neașteptat pentru mulți.

„Este foarte greu să găsești oameni loiali”

„Echipa, e foarte simplu. Îți faci o echipă, te sudezi cu ea, ești împreună la bune și la rele. Noi chiar am trecut prin multe bune și rele. Aceste lucruri reprezintă o anumită energie care se construiește acolo. Ai încredere în echipă. Știi că echipa nu te lasă. Știi că echipa trece cu tine prin foc și prin sabie. Este foarte greu să găsești oameni loiali.

Televiziunile sigur că pot să vină cu tot felul de oferte. Unele pot să fie serioase, altele nu. Depinde de tine dacă te duci după steluțe și artificii sau dacă îți dorești să construiești lucruri care să dureze. Eu am ales să rămân cu echipa, deși am avut un moment în care puteam alege să plec.

Am făcut-o pentru că mi-am dat seama că nu pot să fiu doar eu și să gândesc de azi pe mâine. Eu trebuie să fiu împreună cu acest motor, care lucrează ca într-o redacție de știri zi și noapte. Sunt niște copii acolo, în redacție, care vin dimineața la 9 și pleacă seara la 21. Exact așa stau lucrurile, zi de zi”, a explicat Mirela Vaida, într-o intervenție pentru publicația EGO.ro.

Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a ținut să mulțumească echipei cu care a lucrat în ultimii ani de zile. Nu numai pentru eforturile depuse pentru realizarea programului televizat, ci și pentru implicarea în a găsi soluții de rezolvare a miilor de cazuri sociale în care a fost nevoie chiar și de implicarea autorităților.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Schimbări majore la Instagram. Cum vor fi afectați utilizatorii
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Șoferii români sunt obligați. Se aplică din 1 MAI. Regulile pe care scrie amendă şi SUSPENDARE PERMIS
Capital.ro
Românii care nu mai sunt obligați să muncească în tura de noapte. Proiectul a fost adoptat
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Este INTERZIS în MIERCUREA MARE! Păcat greu dacă nu respecți
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro