Mirela Vaida, desființată de sora lui Culiță Sterp. Cum a fost jignită vedeta Antena 1

Mirela Vaida, desființată de sora lui Culiță Sterp. Cum a fost jignită vedeta Antena 1
Culiță Sterp, accident cu mașina. Imaginile video care i-au îngrijorat pe fani. Care e starea artistului

Ileana, sora lui Culiță Sterp, nu a acceptat ca fratele ei să fie atacat de Mirela Vaida, prezentatoarea tv fiind deranjată, în direct, atunci când cântărețul i-a dat niște replici acide.

Mirela Vaida, desființată de sora lui Culiță Sterp. Cum a fost jignită vedeta Antena 1

Aceasta a sărit ca o leoaică în apărarea fratelui său, și a avut niște replici dure cu prezentatoarea tv, după ce Culiță Sterp a fost acuzat la Acces Direct de unul dintre ciobanii care lucrează pentru el și faamilia lui că îi datorează 6000 de lei și că artistul l-ar fi amenințat cu bătaia pe acel angajat. Astfel că, Culiță Sterp i-a dat o replică Mirelei Vaida, care nu i-a picat prea bine prezentatoarei.

”Eu nu sunt nici Viorel, nici Vulpița. Pe mine, vă rog să nu mă mai sunați. Mă deranjați cu chestia asta, că vă băgați în familia mea”, a precizat Culiță Sterp. Sora lui Culiță Sterp a ținut și ea să facă precizări.

Cine este Ileana, sora fraților Sterp

”Vreau să precizez ceva. Culiță a apărut la Antena 1 în cadrul unei emisiuni având niște discuții mai aprinse cu cei din platou și cu cel care era în legătură directă. Am primit foarte multe apeluri de la oameni cunoscuți, și nu numai, și am fost luată la întrebări despre acel subiect. Știți cum e? Când fratele meu a lansat o piesă sau a realizat ceva frumos pe mine nu m-a sunat nimeni să îmi transmită ”felicitări sau gânduri bune”, dar acum ați sărit toți cu întrebări. Când se aude ceva negativ despre ai mei frați, hop și voi cu apeluri, mesaje și întrebări, o sută. Țineți să îmi scoateți în evidență anumite aspecte negative și care nu vă privesc până la urmă. Dar când se publică o știre pozitivă, înghițiți în sec și sunteți invidioși”, a postat sora lui Culiță Sterp, Ileana, pe conturile sale de socializare.

Ileana, sora fraților Sterp, a avut căsătoria anul trecut, iar la nunta ei, Culiță a venit pentru prima dată după divorț, cu Carmen de la Sălciua, confirmând în acest mod faptul că sunt din nou împreună. Ileana este hair-stilist și are un salon de înfrumusețare în Hațeg.