Mirela Vaida, derapaj în direct la TV. Nu a mai suportat și a răbufnit: „Spuneți-mi „fă” și gata”

Mirela Vaida, derapaj în direct la TV. Nu a mai suportat și a răbufnit: „Spuneți-mi „fă” și gata”
Mirela Vaida a răbufnit în direct, după ce o invitată i-a greșit numele de mai multe ori. Vedeta nu s-a putut abține deloc!

Un nou derapaj în direct la televizor, în emisiunea prezentată de Mirela Vaida. Deși încearcă să se abțină și să dea dovadă de profesionalism atunci când apare pe ecran, uneori se pare că paharul se mai și umple. De această dată, Mirela Vaida a gafat. În ultima ediție a emisiunii Acces Direct, prezentatoarea a răbufnit. Ce s-a mai întâmplat acum?!

Mirela Vaida a răbufnit în direct

Toate iritațiile din ultima ediție a emisiunii Acces Direct au izbucnit după eroarea repetată a unei invitate a Mirelei Vaida. După cum ne-am obișnuit deja, prezentatoare de televiziune a adus în atenția tuturor un nou caz social sensibil. Nu este o noutate ca la Acces Direct, emisiunea prezentată de Mirela Vaida, să mai aibă loc derapaje.

De această dată, este vorba despre o femeie care a obținut ordin de restricție din partea autorităților împotriva soțului său. Iar asta după ce a fost sunată de amanta lui și amenințată. S-a întâmplat după ce invitata, pe nume Mihaela, a făcut public scandalul dintre ea și partenerul său de viață.

Acum, Mihaela trece prin momente de cumpănă. Femeia se teme și este îngrijorată pentru siguranța sa, în circumstanțele în care ordinul de restricție a expirat. Astfel, românca nu mai are cum să-l țină la distanță pe soțul ei, din punct de vedere legal.

Mihaela a fost invitată la emisiunea Acces Direct, în cadrul căruia a intervenit printr-o conexiune video. În timpul discuțiilor, invitata i-a greșit în repetate rânduri numele prezentatoarei. Află ce probleme are Mirela Vaida și de ce a reacționat dur.

„Spuneți-mi „fă” și gata”

După ce a trecut cu vederea de mai multe ori această eroare, vedeta de televiziune a reacționat. Fără să se mai poată abține, Mirela Vaida a avut o ieșire nervoasă în fața tuturor. Cum numele i-a fost greșit în mod continuu, prezentatoarea emisiunii n-a mai ținut cont nici de faptul că era filmată, reacționând dur la adresa invitatei sale.

„Nu mai lucrează aici de la al doilea copil, ea prezintă deja o altă emisiune. Mie puteți să-mi spuneți „Boureanu” (n.red. numele de familie luat după căsătorie), este simplu, e de la dumneavoastră din zonă, de acolo. Că mi-ați spus în toate felurile. Sau puteți sa-mi spuneți „fă”, spuneți-mi „fă” și gata”, s-a exprimat Mirela Vaida, în ultima ediție a emisiunii Acces Direct.

Amintim că, în curând, Mirela Vaida nu va mai apărea atât de des pe Antena 1. Vedeta nu pleacă din televiziune. Cel puțin, nu pentru cât timp show-ul său va fi difuzat pe Antena 1. Conducerea postului a luat decizia, însă, ca Mirela Vaida să apară mai des la Antena Stars.