02 mart. 2021 | 12:00

Mirela Vaida a început să plângă la Acces Direct. Ce s-a întâmplat la Antena 1

Monden
Mirela Vaida a început să plângă la Acces Direct. Ce s-a întâmplat la Antena 1
Mirela Vaida a început să plângă la Acces Direct

Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi în ediția de 1 martie a emisiunii ”Acces Direct”, fiind cutremurată de cazul unui băiețel bolnav, venit în platou să-și spună povestea, în speranță de a capta ajutor din partea oamenilor cu suflet.

Mirela Vaida a început să plângă la Acces Direct. Povestea lui David, copil care suferă de o boală rară, a compleșit-o

Doi părinți nu știu ce să mai facă pentru a-și salva fiul bolnav. David, în vârstă de 8 ani, a suferit 9 operații grele până în acum, iar boala a recidivat de fiecare dată. El are nevoie de 52.000 de dolari pentru tratament.

„Ce copil minunat ești. Eu m-am emoționat foarte tare la povestea dumneavoastră. M-am emoționat când a spus: ‘mami, te iubesc’. Am văzut ce frumos vorbești cu părinții, tu nu ceri lucruri extravagante. Tu ceri un singur lucru: sănătate”, a spus prezentatoarea printre lacrimi.

„Dumnezeu îmi aduce veselia în viața mea. Înger Îngerașul meu și Tatăl Nostru spun în fiecare seară. Cea mai mare dorință a mea este să mă fac bine. Sunt un copil puternic. Operațiile nu au fost grele, nu mă plâng”, a declarat David.

Detalii despre cazul băiatului 

Cu toate sacrificiile pe care părinții lui le-au făcut, nu au reușit să strângă această sumă, așa că David are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare.

„Din păcate, sănătatea și fericirea lui costă 52.000 de dolari, acest tratament care trebuie urmat neapărat. El se poate procura doar din Statele Unite ale Americii, că doar acolo e aprobat. Un flacon, să zic așa, costă 13.000 de dolari. Acest tratament ne-ar ajuta trei luni.

Pentru a avea succes, trebuie să urmeze între șase și doisprezece luni. Trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru ca David să fie bine”, a explicat mama lui David.

Chiar dacă se luptă cu o boală grea, copilul nu a uitat de școală. El a adunat multe medalii la diferite concursuri de Limba română și Matematică. „A câștigat locul 1 la toate”, se laudă mama sa.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro