18 feb. 2023 | 16:43

Mirela Retegan, imagine îndrăzneață. Cum arată în costum de baie la 53 de ani

Monden
Mirela Retegan, imagine îndrăzneață. Cum arată în costum de baie la 53 de ani
Mirela Retegan, imagine îndrăzneață

Apariție fabuloasă și îndrăzneață în mediul online! Vedeta a publicat câteva fotografii din cea mai recentă vacanță, imaginile făcând furori în rândul internauților. Cum arată Mirela Retegan, la 53 de ani, în costum de baie.

Mirela Retegan, apariție fabuloasă

Probabil nu există părinte de la noi din țară care să nu îi cunoască numele și al cărui copil să nu fie încântat de fiecare întâlnire cu grupul înființat de Mirela Retegan – Gașca Zurli.

Vedeta s-a răsfățat de Ziua Îndrăgostiților cu o escapadă de câteva zile la munte, de unde a publicat câteva imagini pe platformele de social media. Printre fotografiile de pe pârtie, Mirela Retegan a postat și câteva imagini îndrăznețe, ce o arată într-o ipostază în care nu a mai apărut până acum în spațiul public: relaxându-se la piscina încălzită a hotelului.

Cei care îi urmăresc activitatea în mediul online au fost, cu siguranță, surprinși să o vadă pe Mirela Retegan în costum de baie. Cu zâmbetul larg pe buze, vedeta emană fericire din toți porii. Și nu putem să nu observăm că, la 53 de ani, este într-o formă de milioane.

„Nu mai judecați alegerile oamenilor!”

Recent, fondatoarea Gașca Zurli a publicat un text emoționant despre iubire și etapele prin care trec cei care se îndrăgostesc:

„Magia îndrăgostirii dintre doi oameni e dincolo de tot ce e pământesc. Nu, nu te îndrăgostești nici de ochi, nici de zâmbet. Nici de înălțime, nici de numărul kilogramelor. Nu te îndrăgostești nici de ce vrea, și nici de ce poate.

Te poți îndrăgosti doar de energia unui om. Când cineva îți place, nu mai contează cum arată, câți ani are, cu ce se ocupă. Dincolo de tot ce vezi și auzi, simți.

Nu mai judecați alegerile oamenilor! Nu mai întrebați: „oare ce a găsit la el, oare ce a văzut la ea”?! Sigur e ceva ce noi, toți ceilalți, n-o să vedem niciodată, n-o să găsim nicăieri. (…)

Pentru că nu te îndrăgostești nici de forța ei, nici de slăbiciunile lui, nici de spontaneitatea sau lipsa de tact arătate.

Ne îndrăgostim de energia celuilalt. Care se păstrează mult, dacă oamenii reușesc să facă economie de cuvinte grele, de stări proaste și de reacții nepotrivite. Cu cât ești mai zgârcit cu ele, cu atât sunt mai mari șansele să păstrezi mai mult timp starea de îndrăgosteală. Pentru că ea este povestea dintre doi oameni, iar cei de pe margine nu au dreptul să formuleze nicio întrebare. Nici măcar una!

Când doi oameni se îndrăgostesc, ceilalți ar trebui să tacă. Fix ca in biserică”, a scris Mirela Retegan.

Citește și: Cine a purtat prima oară costumul de baie din două piese. A iscat un scandal monstru: nimeni nu voia să se expună aşa!

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Cea mai puternică rugăciune pe care nu ai voie să o citești. Și preoții se feresc de ea. Răul se poate întoarce asupra ta
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro