Mirela Retegan are o fiică superbă! Cum arată Maya și cu ce se ocupă

Mirela Retegan are o fiică superbă! Cum arată Maya și cu ce se ocupă
Cum arată și cu ce se ocupă fiica Mirelei Retegan?

Mirela Retegan i-a uimit pe fanii ei cu pozele alături de fiica sa. Maya este superbă! Tânăra a fost crescută în spirit liber și a învățat tot ce este mai bun de la mama ei. Cu ce se ocupă fata și de ce vara aceasta o prinde în Bali? „Maya mă face fericită în foarte multe feluri. Maya a crescut un om atât de frumos și sunt atât de bucuroasă că o văd împlinindu-se în fiecare zi”, a spus femeia.

Cum arată fiica Mirelei Retegan: cu ce se ocupă tânăra?

Mirela Retegan este o femeie împlinită! Aceasta are 52 de ani, o familie superbă și o afacere care merge ca pe roate. Gașca Zurli face mii de copii fericiți la toate evenimentele de peste tot din țară, iar relația pe care o are cu fiica sa este una fantastică.

Femeia a susținut că Maya o face fericită în foarte multe feluri, fiind mândră de faptul că a crescut un om atât de frumos. Cea din urmă a mai mărturisit că o vede pe moștenitoarea sa împlinindu-se zi de zi, lucru care o face foarte fericită.

Tânăra de 22 de ani are susținerea ei în tot ce face, mai cu seamă când are momente în care se simte dezorientată. Mirela Retegan a povestit că la începutul verii fiica sa i-a spus că nu își găsește drumul, dar acum nu mai este nicio problemă pentru că s-a decis că va pleca în Bali să predea engleză.

  • Vezi Galeria FOTO

,,Mă bucur foarte tare că a luat decizia să plece să…”

„Maya mă face fericită în foarte multe feluri. Maya a crescut un om atât de frumos și sunt atât de bucuroasă că o văd împlinindu-se în fiecare zi. O susțin și o ajut foarte tare, vorbim foarte mult. La începutul vacanței, în vara asta, a venit și mi-a spus că e ușor dezorientată, că nu știe ce face și nu vede încotro s-o apuce.

Ea e puțin ruptă, fiind plecată din țară, studiază acum la Barcelona, colegii de la Barcelona rămân acolo, aici nu mai are cercul ei și era cumva la mijloc, între lumi. Mă bucur foarte tare că a luat decizia să plece să predea engleză în Bali, toată luna august! O susțin să trăiască experiențe pe care acum e momentul să le trăiască și din fericire e foarte deschisă să facă asta!”, a mărturisit fondatoarea Găștii Zurli despre viața sa dincolo de cântece și scenete, pentru click.ro.