Mirel Rădoi poate rămâne la națională? Cine oferă bomba zilei în fotbal

Mirel Rădoi poate rămâne la națională? Cine oferă bomba zilei în fotbal
Mirel Rădoi poate rămâne la națională? Selecționerul mai are contract până la 30 noiembrie

Mirel Rădoi poate rămâne la națională? Lucrurile păreau clare după ratarea promovării la barajul de calificare la Cupa Mondială 2022. Selecționerul a confirmat ceea ce anunțase încă după partida cu Armenia: va pleca de pe banca tricolorilor. Mirel Rădoi a declarat ferm că i se încheie contractul și nu se va răzgândi în privința acestui lucru. Astăzi, însă, un oficial din FRF chiar criticat de Rădoi după meciul cu Islanda, a oferit o variantă-surpriză: Rădoi ar putea continua pe banca primei reprezentative.

Mirel Rădoi poate rămâne la națională?

Mirel Rădoi poate rămâne la națională? Ratarea calificării la Cupa Mondială 2022 a dus la renunțarea la banca tricolorilor a tehnicianului de 41 de ani. Mirel Rădoi își anunțase intenția de a nu mai continua în această funcție încă după meciul cu Armenia. Dar, la acea dată, încă erau mari șanse ca România să ajungă la barajul de calificare la Mondial.

După remiza cu Islanda, victoria cu Liechtenstein a fost o palidă consolare pentru eșecul campaniei. Mirel Rădoi a punctat acest lucru după meciul disputat la Vaduz, care a încheiat „aventura” tricolorilor în preliminariile CM.

Este un eşec această campanie pentru mine, că nu am reuşit să terminăm pe locul 2. Este ultima conferinţă de presă ca selecţioner. E normală decizia, dacă nu am reuşit să mă clasez pe primele două locuri. Nu există o demisie, contractul se termină la finalul acestei luni. Am luat decizia de a nu mai continua”, a declarat Rădoi, în conferinţa de presă de după meciul cu Liechtenstein.

Cine oferă bomba zilei în fotbal

Mirel Rădoi a mai subliniat, printre altele, că ar fi preferat ca federația să-i ofere, din start, un contract mai lung și nu unul pe doar un an. După partida cu Islanda de la București, scor 0-0, el s-a arătat foarte iritat și de „indicațiile” venite din tribună din partea lui Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF.

Am auzit de sus și indicații tactice. E normal, când nu câștigi, cei mai buni antrenori sunt sus. Sper să revăd imaginile și să recunosc vocea, mai grav ar fi să fie cineva din partea FRF. Atunci, îl aștept să vină în locul meu” a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă ce a urmat partidei cu islandezii.

După ce un jurnalist i-a spus că vocea îi aparținea lui Mihai Stoichiță, Mirel Rădoi, „a luat foc”.

Atunci, să vină să stea în fața mea și să vă răspundă dânsul la întrebări, că oricum vine la antrenamente”, a replicat Mirel Rădoi.

Cum deja s-au vehiculat câteva nume de posibili înlocuitori pentru Rădoi, surpriza mare a venit, astăzi, chiar din partea lui Mihai Stoichiță. Acesta a declarat că Mirel Rădoi are contract până la 30 noiembrie și că nu e exclus să continue la națională.

Aveți răbdare, pentru că zilele următoare vom avea o nouă discuție cu Mirel Rădoi. El are contract cu Federația până pe 30 noiembrie. Vom încerca să vorbim. Poate să continue la națională, de ce nu?!

Am văzut ce a declarat și după Armenia și după Liechtenstein, dar la supărare, la cald, omul spune multe. Nu e așa simplu. E foarte apreciat și iubit de jucători. Eu nu am mai văzut așa ceva cu un antrenor”, a spus oficialul FRF, conform GSP.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI