Mirel Rădoi îl desființează pe Gigi Becali: ”E disperare”. De unde a pornit totul

Mirel Rădoi îl desființează pe Gigi Becali: ”E disperare”. De unde a pornit totul
Mirel Rădoi supărat pe nașul său, Gigi Becali

După ce Gigi Becali a criticat dur prestația ca antrenor a lui Mirel Rădoi, acesta din urmă a decis să-i răspundă. Mirel Rădoi, invitat la Prosport în emisiune, i-a răspuns nașului său.

Mirel Rădoi îi dă replica nașului Gigi Becali

După cele trei înfrângeri ale Naționalei, sub bagheta lui Mirel Rădoi, tot mai multe voci au criticat prestația sa ca antrenor. În afară de vocile specialiștilor, deja consacrate din fotbalul românesc, cea mai dură critică a venit din partea lui Gigi Becali, nașul lui Rădoi.

”Bă… fără Man, Coman și Tănase n-ai ce căuta la naționala României. Aia-i națională? Păi, Tănase e cel mai bun jucător din România la ora asta și nu e convocat! Man, unul dintre cei mai buni. 15 milioane. Nu e convocat «15 milioane». 11-le ideal este: iei foaie şi scrii primul Tănase, după aia nu ştiu ce faci.

Mirel Rădoi îl desființează pe Gigi Becali ”E disperare”. De unde a pornit totul
Gigi becali l-a criticat dur pe Mirel Rădoi după ultima înfrângere cu Austria

Pui Tănase, Man, Coman şi Olaru. Ăștia 4.  Fără ăștia nu poţi să începi, iei bătaie de la toți. Dacă începi fără Tănase, nu ai ce să joci. E numărul 1. Tănase, Olaru, Man și Coman, s-a rezolvat echipa națională a României. Mirel Rădoi nu e potrivit, dacă a mâncat 3 bătăi. E finul meu și îl iubesc, dar dacă mănânci 3 bătăi? Eu îl știam pe Rădoi demn. De ce te mai agăți? Ai mâncat 3 bătăi, la revedere. Ce să mai faci? Gata!”, declara Becali, după ultimul meci al Naționalei.

Invitat la Prosport, Mirel Rădoi a comentat declarațiile lui Gigi Becali. Mirel, vădit afectat de cese întâmplă a avut un drept la replică:

”Dar cum să nu, oho, și cât. Când ești pe marginea prăpastiei, iar el dă în tine, te doare. A spus că mă știa că am demnitate. Nu știu dacă fac un păcat sau nu că îi răspund nașului meu, dar am să o fac. Îi readuc aminte că în 2015, m-a sunat să vin antrenor la Steaua. Am lăsat tot, absolut tot. Am lăsat tot, bani, soţie gravidă, case, mașini, tot.”, a delcarat Mirel Rădoi.

Finul Rădoi supărat pe nașul Becali

În același interviu, Mirel Rădoi i-a adus aminte nașului său, Gigi Becali de perioada în care acesta se afla la ananghie. A menționat faptul că, înclusiv când Becali a fost încarcerat, el și Olăroiu au fost singurii care l-ar fi vizitat. Întrebat dacă i-ar fi dat bani lui Becali, în acea perioadă, Rădoi a evitat galant să răspundă.

”Când a fost la închisoare, chiar el mi-a spus că doar eu și Oli am mers să îl vizităm. Și fără să avem vreun interes. Când a fost problema cu dosarul valiza, eu m-am numărat printre oamenii care au mers și au declarat ce trebuia. Apoi ne-am descurcat fiecare cum a putut, cu avocaţi. Nu vreau să intru în astfel de detalii, nu mai contează. Dar am fost dispus să fac orice pentru el. FCSB nu mai este calificată în Cupele Europene și atunci are nevoie de oameni la lot.”, a mai declarat Rădoi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI