10 oct. 2021 | 21:05

Mirel Rădoi, declarație halucinantă: ”Dacă vreţi să faceţi un caz şi să-l decapităm, îl decapităm”

Sport
Mirel Rădoi, declarație halucinantă: ”Dacă vreţi să faceţi un caz şi să-l decapităm, îl decapităm”
Mirel Rădoi a ieșit la atac. Ce a spus selecționerul

Naționala României a fost învinsă, vineri, de către reprezentativa Germaniei, cu un scor de 2-1. Fotbaliștii români se pregătesc pentru meciul cu Armenia, însă mulți vor să clarifice câteva lucruri cu privire la jocul de la Hamburg.

Mirel Rădoi, mesaj dur. Ce a spus despre meciul cu Germania

În timp ce naționala lui Mirel Rădoi, care se află pe locul 4 în grupa J la calificările europene pentru Cupa Mondială din 2022, merge mai departe și își dorește să își atingă obiectivul, anume de a ajunge pe locul 2, selecționerul a făcut câteva declarații despre partida cu Germania.

Întrebat într-o conferință de presă dacă Andrei Ivan știa pe cine trebuie să marcheze în meciul de la Hamburg, Mirel Rădoi a transmis că acesta nu trebuie să fie judecat pentru greșeala comisă, iar toată lumea ar trebui să sprijine jucătorii, nu să îi critice.

„Dacă voi vreţi să faceţi un caz cu Ivan şi să-l decapităm, îl decapităm.

Aţi făcut-o şi cu Markovic, îl decapităm şi pe Ivan, probabil că următorul o să fie şi Puşcaş, mâine nu o să marcheze nici Keşeru, o să-l decapităm şi pe el şi după aceea o să ziceţi că echipa naţională nu mai are atacanţi.

O să începem cu ăştia mici, pe care încercăm să-i creştem, voi daţi-le în cap să vedem unde iese. Pentru că în faţa voastră indiferent cine este voi aveţi un target de a distruge jucătorii. Faceţi-o.

Noi încercăm să-i ridicăm, poate nici noi nu putem să-i ridicăm la nivelul pe care voi îl aveţi de aşteptare şi atunci o să vedem ce se întâmplă. Problema e că noi vorbim de nişte jucători tineri.

Nu el este vinovat, nici noi nu suntem vinovaţi şi nici voi. E o situaţie care se poate întâmpla.”, a transmis Mirel Rădoi, potrivit Adevărul.

Andrei Ivan, despre greșeala comisă în partida cu Germania

De asemenea, Andrei Ivan a fost chemat de Mirel Rădoi pentru a-și spune părerea despre ce s-a întâmplat în partida cu Germania:

„Am înţeles că a fost vina mea. Eu trebuia să stau cu Muller, mi s-a transmis de pe bancă că în momentul în care a intrat, eu trebuia să-l marchez. Cei de la Germania au venit cu şapte jucători în careu şi era unul liber.”

Mirel Rădoi: ‘E un duel pierdut’

Mirel Rădoi a insistat asupra faptului că nu ar trebui să fie atât de discutate greșelile jucătorilor din naționala României, mai ales pentru că oricine poate să fie prins pe picior greșit într-un anumit meci. Selecționerul a mărturisit că nu ar trebui ca lumea să se axeze pe ce s-a întâmplat în trecut.

„Ştia. Deci vinovat nu e el, poate fi oricine. E un duel pierdut. Vine în faţa ta, dă cu capul, a dat gol şi e mai bun. Nu este neapărat că acum trebuie să creăm un caz despre un jucător.

Nu putem să venim acum să încercăm să dăm timpul înapoi să judecăm, cine a greşit, Ivan. Hai să-i tăiem capul. Am greşit şi eu la fel. A fost un duel la care Andrei nu a reuşit să dea în minge.”, a mai zis el.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au acest drept
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro