Mircea Radu, atac fără precedent la Mihaela Rădulescu. Ce spune despre fosta lui colegă de la Antena 1

Autor: Claudiu Surmei - 11:30, 10 iul. 2019
Mircea Radu, atac fără precedent la Mihaela Rădulescu

Mircea Radu a lansat un atac fără precedent la adresa Mihaelei Rădulescu. Fostul prezentator al emisiunii Din Dragoste, de la Antena 1, și-a amintit că vedeta a făcut în urmă cu 11 ani o reclamă antifumat, deși ea era o fumătoare înrăită.

Mircea Radu, atac fără precedent la Mihaela Rădulescu

Totul a pornit de la anunțul lui Dragoș Bucurenci, care a devenit director de comunicare al unei companii din domeniul tutunului. Acesta a fost criticat de Radu Buzăianu, unul dintre amicii lui Mircea Radu.

„Fost activist în campanii antifumat, Dragoș Bucurenci devine director de comunicare al companiei. Şi încă nu e suficient de spectaculos. Că e pus în situaţia să îşi explice această traiectorie bizară. Iar ca director de comunicare al ditamai companiei, te gândesti că are niște skills-uri (aptitudini) de te face nu doar să îi dai dreptate, dar tu, nefumător, să îţi aprinzi și o țigară în cinstea lui. Cum credeți că manageriază? În primul rând anulează argumentul financiar.

Şi zice că el câștigă mai mult decât până acum. Ceea ce nu rezolvă, ci-l pune într-o situație mai bizară: deci, practic e vorba de principii. Din principiu vrea să ajute lumea să fumeze. Doar că nu o lasă așa. Și mai vine cu un argument. Că a luat-o ca pe o provocare. Deci, el activist antifumat, a devenit în favoarea fumatului, ca o provocare”, a comentat Radu Buzăianu.

Mircea Radu și-a amintit imediat de cazul Mihaelei Rădulescu. Vedeta a apărut în 2008 într-o reclamă în care îi îndemna pe oameni să nu fumeze, deși ea era o fumătoare înrăită.

„Cazul ăsta îmi aduce aminte de niște panouri publicitare mari și late, puse în miezul intersecțiilor importante din orașele mari ale României, în care o «influensăriță» ședea pe burtă și condamna fumatul. Ea, în realitate, fuma. (dacă ar fi după mine, aici ar intra tobele mici)”, a comentat Mircea Radu despre fosta colegă de la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI