Mircea Lucescu nu are voie să iasă din spital. Ce s-a întâmplat cu starea lui de sănătate, după operația de doar 8 minute

Mircea Lucescu nu are voie să iasă din spital. Ce s-a întâmplat cu starea lui de sănătate, după operația de doar 8 minute
Mircea Lucescu nu are voie să iasă din spital. Ce s-a întâmplat cu starea lui de sănătate, după operația de doar 8 minute

Mircea Lucescu nu are voie să iasă din spital. Tehnicianul celor de la Dinamo Kiev a suferit o intervenție chirurgicală acum două săptămâni, în capitala Ucrainei. Ea a fost necesară pentru îndepărtarea unui chist. Deși n-a fost una dificilă, durând doar 8 minute, se pare că îi creează încă probleme antrenorului de 76 de ani.

Mircea Lucescu nu are voie să iasă din spital

Mircea Lucescu a avut probleme de sănătate. El a lipsit de pe banca tehnică a celor de la Dinamo Kiev la primele 3 partide din campionat. Cu toate acestea, echipa a câștigat de fiecare dată, fiind deja instalată pe prima poziție a ierarhiei. Inițial, s-a crezut că este vorba de o răceală contractată de tehnicianul român din cauza expunerii la aparatele de aer condiționat. Cel puțin aceasta a fost explicația dată, la început, de Emil Caras, secundul lui Lucescu.

Informațiile despre Mircea Lucescu au început, apoi, să se schimbe. Il Luce a avut, de fapt, un chist în zona coccisului. Lucrurile s-ar fi putut complica dacă nu se intervenea cât mai repede, Mircea Lucescu riscând să sufere o infecție. Medicii au decis să-l opereze de urgentă. Intervenția chirurgicală a fost făcută în 4 august, a durat doar 8 minute și s-a încheiat cu succes, potrivit sport.ua. Cu toate acestea, Mircea Lucescu nu a primit acceptul medicilor pentru a reveni pe banca de antrenor.

Ce s-a întâmplat cu starea lui de sănătate, după operația de doar 8 minute

Mircea Lucescu a lipsit de pe banca tehnică și la partida din 11 august contra celor de la Minaj, scor 2-0 pentru Dinamo Kiev. Dar secundul Emil Caras a lăsat să se înțeleagă că acesta va reveni cât de curând la echipă.

Mister este mai bine pe zi ce trece. Ieri a vizitat centrul de antrenament, a ţinut şi şedinţă tactică şi o analiză video, apoi s-a întors la spital. El a fost astăzi la meci (n.r. – în lojă). Sperăm că mâine după-amiază (n.r. – joi, 12 august) va fi externat şi ni se va alătura”, a precizat Caras pentru ucrainenii de la Football 24.

Cu toate acestea, Lucescu nu a fost prezent nici la amicalul de lux susținut contra celor de la Inter Milano, sâmbătă, 14 august. Partida a fost câștigată de campionii Italiei, cu 3-0, dar Lucescu a rămas tot sub supravegherea medicilor. SportAnalytic scrie că temperatura lui Lucescu a crescut, motiv pentru care doctorii i-au interzis să părăsească spitalul. Il Luce este însă stabil și discută cu jucătorii de la Dinamo Kiev prin intermediul telefonului. Următoarea partidă a campioanei Ucrainei se va desfășura chiar astăzi, contra celor de la Inhulets, de la ora 19.30.

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI