Dinamo Kiev, tot fără Mircea Lucescu pe bancă. Ce se întâmplă cu antrenorul român

Dinamo Kiev, tot fără Mircea Lucescu pe bancă. Ce se întâmplă cu antrenorul român
Dinamo Kiev, tot fără Mircea Lucescu pe bancă. Ce se întâmplă cu antrenorul român

Dinamo Kiev, tot fără Mircea Lucescu pe bancă. Campioana Ucrainei a câștigat și partida din cea de-a doua etapă, contra celor de la Zorya Lugansk. Nici de această dată, antrenorul român de 76 de ani nu a fost alături de elevii săi. Mircea Lucescu a suferit o intervenție chirurgicală, zilele trecute, pentru îndepărtarea unui chist.

Dinamo Kiev, tot fără Mircea Lucescu pe bancă

Dinamo Kiev, tot fără Mircea Lucescu pe bancă. Campioana Ucrainei a început cu două victorii noua ediție a sezonului intern. După 4-0 în prima etapă contra celor de la Veres-Rivne, kievenii s-au deplasat pe terenul celor de la Zorya Lugansk. Au câștigat cu 2-1, adunând punctaj maxim după două etape. Dar de pe banca tehnică a lipsit, în continuare, Mircea Lucescu. la fel s-a întâmplat și în prima rundă, când secundul Emil Caras a explicat că Il Luce ar fi răcit.

Mister a răcit, are puţină febră. Medicul spune că cel mai probabil este din cauza schimbării de temperatură. Afară este cald, aerul condiţionat funcţionează în birou. Iar asta i-a cauzat o răceală. Doctorul a decis că este mai bine ca Mister să nu stea pe bancă pentru a nu se enerva. Cu toţii îi dorim o recuperare rapidă. Băieţii sunt îngrijoraţi. Cred că o parte din eforturile lor au fost pentru Mister, cel puţin aşa sper”, a declarat Emil Caras în fața presei din Ucraina, la sfârșitul partidei contra celor de la Veres.

Ce se întâmplă cu antrenorul român

Mircea Lucescu a avut, totuși, alt tip de problemă. Chiar dacă a fost una minoră, tehnicianul a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru extirparea unui chist a anunțat presa din Ucraina. Mai precis, el a avut un chist pilonidal, un sac cu lichid care s-a adunat în zona coccisului. Coccisul e osul ce se află la baza coloanei vertebrale. Acesta – sacul cu lichid – prezenta pericol de infecție, iar medicii au decis să-l extirpe cât mai repede. Operația a durat doar 8 minute și s-a încheiat cu succes, a anunțat presa din țara vecină.

În 2009, Mircea Lucescu a mai suferit o intervenție, în 2009, pentru montarea unui stent cardiac. De asemenea, în 2012, în urma unui accident de mașină suferit în București, Lucescu a fost operat de urgență și i s-au fixat coastele rupte în evenimentul rutier. Acum, medicii din Kiev i-au interzis să revină prea devreme pe banca tehnică a celor de la Dinamo, recomandându-i odihnă. În 14 august, echipa lui Il Luce are programat un meci amical de gală contra celor de la Inter Milano.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI