Mircea Lucescu îl critică pe Gigi Becali. Mesajul categoric al marelui antrenor

Mircea Lucescu îl critică pe Gigi Becali. Mesajul categoric al marelui antrenor
Mircea Lucescu, critici pentru Gigi Becali. Ce mesaj i-a transmis antrenorul?

Mircea Lucescu îi aduce critici uriașe lui Gigi Becali. Marele antrenor nu este deloc la sentiment cu noile mutări făcute de celebrul afacerist. Iată mesajul categoric al fostului sportiv!

Mircea Lucescu, critici în dreptul lui Gigi Becali. Cu ce nu este de acord antrenorul?

Părerile sunt împărțite în dreptul celor două mari personalități. Mircea Lucescu nu este deloc de acord cu ultimele decizii luate de Gigi Becali. Tehnicianul în vârstă de 76 de ani este de părere că patronul FCSB face o greșeală uriașă. Motivul contrazicerilor – Jocurile Olimpice de la Tokyo 2021.

Latifundiarul a anunțat recent că nu își va lăsa jucătorii la mâna lui Mirel Rădoi în cadrul competiției menționate anterior, decizie care a fost aspru contestată de cunoscutul antrenor. Tehnicianul român este de părere că echipele din România nu sunt la nivelul cluburilor din occident.

„Este de neacceptat, participarea la Jocurile Olimpice ridică imediat cota jucătorilor. Dacă stai aici acasă, nu faci nimic! Nimeni nu-i vede în România, nu cred că e cineva care să gândească în felul ăsta. E greșeala lor! Campionatul italian, spaniol, german…

Ei nu au nevoie să-și scoată în fașa jucătorii. Noi avem altă perspectivă”, a declarat Mircea Lucescu. Amintim că Jocurile Olimpice de la Tokyo urmează să aibă loc în perioada cuprinsă între 21 iulie și 7 august, moment în care Naționala României o să se lupte în Grupa B cu Coreea de Sud, Honduras și Noua Zeelandă.

„Milă îmi e de tine, dar mai milă îmi este de mine”

Context: România are înscriși în această cursă 66 de sportivi calificați nominal sau locuri cotă la JO 2020 la 13 discipline precum: înot, atletism, canotaj, fotbal, gimnastică artistică, baschet 3×3, ciclism, lupte, tir sportiv, canoe, tenis de masă, box şi scrimă. 18 dintre aceștia sunt parte din locul echipei naționale de fotbal a României. Patronul FCSB a amenințat că nu-și va lăsa jucătprii convocați la Olimpiadă să participe.

„Acum mă întrebi pe cine las la Olimpiadă? Păi, Burleanu a făcut ceva pentru noi sau pentru mine? Îmi dă mie Burleanu vreun ban ca să cresc tinerii? Când le-am cerut VAR ce a făcut Burleanu? O arunca pe LPF, iar noi VAR-ul îl vom avea peste 100 de ani în România. Milă îmi e de tine, dar mai milă îmi este de mine. Eu trebuie să îmi urmăresc interesul echipei mele. Foarte mulți din club vor să îi oprim încă un an în Liga 3, iar eu mă distrăm când îi auzeam pe aia de la CSA când tot se interesau pe la unul și pe la altul pe cine voi trimite eu de la prima echipă la meciul cu ei. Tot le este frică că îi vom opri și vor mai sta un an prin Liga 3. Însă, Vintilă o să se descurce el acolo și fără Oaidă. Avem noi și alți jucători”
Gigi Becali (Sursa: prosport.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI