Gigi Becali, mare scandal în vestiar. Latifundiarul a fost fără milă: ”Nu sunt de competiția asta!”

Gigi Becali, mare scandal în vestiar. Latifundiarul a fost fără milă: ”Nu sunt de competiția asta!”
Gigi Becali, scandal in vestiar

După remiza cu Sepsi, scor 2-2, FCSB a făcut un nou pas greșit, iar echipa lui Toni Petrea este aproape de a pierde titlul.

Gigi Becali, mare scandal în vestiar

Astfel, sepsi a putut să înscrie două goluri în trei minute, minutul 69 și minutul 71, prin Petrila și Dumiter, iar echipa FCSB a obținut o remiză, după reușitele lui Buziuc (81) și Tănase (90+2).

De menționat este că după meci, patronul FCSB, Gigi Becali, a admis că și-a luat adio de la titlu, luând în considerare diferența față de CFR Cluj și problemele din jocul echipei sale. Gigi Becali a criticat deci întreaga echipă și a făcut referire chiar și la vedetele Olaru, Moruțan și Tănase.

„Numai o minune (n.r – ar face să mai sperăm la titlu). Dacă stăm să ne gândim, anul trecut sau acum doi ani, noi trebuia să scoatem doar un egal la Iași și ne-au bătut în 10 oameni. Ei (n.r – CFR Cluj) trebuie să câștige, dar nu e exclus ca Botoșaniul să scoată un egal. Dar tot o minune ar fi, eu nu o văd pe CFR (n.r – să piardă). Minunea asta trebuie să fie de două ori.

Noi, pe Craiova o putem bate, dar pe CFR, dacă jucăm ultimul meci, n-avem cum să-i batem. Sunt jucători tineri care nu sunt de competiția asta, adică Radunovic, Olaru, Moruțan, Tănase, toată echipa… niciunul nu pot să spun. Crețu, care a mai jucat, a greșit la gol, am luat gol din cauza lui. Olaru, toate pasele, toate mingile numai la adversar. Moruțan, la fel. Emoția!

Tănase nici n-a avut cu cine juca, până la urmă. Nici chiar Tavi Popescu n-a avut emoții, dar n-avea cu cine juca. Tănase și Tavi Popescu n-aveau cu cine. Noi am jucat… ce să zic? N-am văzut așa ceva!”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport Special.

În ce condiții mai poate spera FCSB la titlu

Însă remiza cu Sepsi nu o ajută prea mult pe FCSB, ea rămânând la trei puncte în spatele liderului CFR Cluj. În schimb, ardelenii pot să devină campioni încă de etapa viitoare, dacă vor învinge FC Botoșani, marți, de la ora 20:30.

Astfel, doar o victorie în etapa următoare este suficientă pentru CFR Cluj, deși nu a beneficiat de rotunjirea punctelor la intrarea în play-off, spre deosebire de echipa FCSB.

În plus, CFR Cluj va câștiga titlul în etapa următoare chiar și în situația în care nu o să învingă FC Botoșani, cu condiția ca FCSB să aibă un rezultat identic sau mai slab.

Dar FCSB poate să mai spere în continuare la titlu dacă CFR Cluj nu o să învingă FC Botoșani, în etappa următoare, iar bucureștenii vor câștiga ambele jocuri rămase, adică cel cu Universitatea Craiova, din etapa următoare, dar și duelul direct cu CFR, din ultima rundă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI