Mircea Lucescu, faza zilei în meciul dramatic în care Dinamo Kiev s-a calificat în play-off-ul Champions League. Cu cine va juca formația antrenorului român – VIDEO

Mircea Lucescu, faza zilei în meciul dramatic în care Dinamo Kiev s-a calificat în play-off-ul Champions League. Cu cine va juca formația antrenorului român - VIDEO
Mircea Lucescu și Dinamo Kiev s-au calificat în play-off-ul Champions League

Mircea Lucescu are 77 de ani, dar continuă să uimească. Și-a condus echipa spre calificarea în play-off-ul Champions League, după un meci dramatic, dar a fost și protagonistul unui faze haioase. Antrenorului român i-a ieșit din plin o execuție, când mingea a ajuns în preajma lui.

Mircea Lucescu și Dinamo Kiev s-au calificat în play-off-ul Champions League

Mircea Lucescu își conduce echipa spre noi succese și atacă din nou grupele Champions League. Dinamo Kiev s-a calificat în play-off după o dublă palpitantă cu Sturm Graz. Formația din Ucraina a câștigat meciul tur cu 1-0, dar în a doua partidă formația austriacă a egalat situația încă din prima repriză când Hojlund a deschis scorul.

Au urmat prelungirile în care Dinamo Kiev a dat lovitura și a marcat de două ori prin Vivcharenko și Tsygankov, în fața unei echipe care a avut un jucător mai puțin pe teren, după eliminarea lui Sarkaria.

„A fost un meci incredibil de dificil împotriva unei echipe foarte bune. Înainte de meciul cu Fenerbahce eram liniștit, dar astăzi situația a fost diferită. Știam că ne vom confrunta cu o echipă puternică, din punct de vedere fizic, cu jucători tineri entuziaști.

Fotbaliștii lui Sturm au fost foarte motivați. Am vrut să menținem posesia și am reușit, iar cei de la Sturm nu și-au putut impune jocul în reprizele de prelungire”, a declarat Mircea Lucescu.

Antrenorul român a fost și protagonistul unui moment haios. A deviat frumos mingea care venea în forță spre el și a fost aplaudat din tribune (VIDEO AICI).

În confruntarea din play-off, Dinamo Kiev va avea o misiune foarte grea pentru că va înfrunta echipa portugheză Benfica Lisabona. Dacă trece de această formație va juca în grupele Champions League, iar în cazul eliminării va evolua în grupele Europa League.

Play-off-ul UEFA Champions League (prima manşă – 16/17 august, manşa a doua – 23/24 august):

Qarabag (Azerbaidjan) – Viktoria Plzen (Cehia)
Bodo/Glimt (Norvegia) – Dinamo Zagreb (Croaţia)
Maccabi Haifa (Israel) – Steaua Roşie Belgrad (Serbia)
FC Copenhaga (Danemarca) – Trabzonspor (Turcia)
Dinamo Kiev (Ucraina) – Benfica Lisabona (Portugalia)
Rangers (Scoţia) – PSV Eindhoven (Olanda)