Mircea Diaconul vrea un rol mai important pe scena politică. Anunțul făcut de actorul-politician

Mircea Diaconul vrea un rol mai important pe scena politică. Anunțul făcut de actorul-politician
Mircea Diaconu vrea un rol mai important în politică

Mircea Diaconu aruncă bomba și surprinde pe toată lumea! Actorul a spus ce intenții are și unde își va depune candidatura în viitorul apropiat. Oare fanii îi vor fi alături? Va pune mâna pe titulatura dorită? Ce anunță politicianul și care este primul pas pentru ceea ce-și dorește?

Mircea Diaconu vrea mai mult în politică

Mirce Diaconu a susținut că are intenția să candideze la alegerile prezidențiale, astfel că vrea să discute cu toată lumea pentru a-i oferi sprijin. Acestuia i se pare imposibil faptul că trebuie să strângă 200.000 de semnături și pare puțin descurajat. Mircea Diaconu a susținut că nu „îl recomandă nimica”si că este „un om banal, cel mai banal om din România”: „Nu mă recomandă nimic pentru funcția de președinte, sunt un om banal, am doar două nume”.

„Intenția mea este de a încerca să candidez la prezidențiale. Azi doar spun că aș încerca pentru că sunt suficient de enervat, de nemulțumit și simt că e nevoie de asta. Faptul că vreau nu înseamnă că și pot. Trebuie să strâng 200.000 de semnături, aproape imposibil. Fără un sprijin din partea oricui, cetățenilor, asociații de toate felurile. În 2014, am cerut același gen de sprijin care a venit de la cetățeni. Posibil ca din nou acum, cerând sprijinul, să se reactiveze această imensă masă de oameni. Există o formă de solidaritate cetățenească”
Mircea Diaconu

Mircea Diaconu vrea mai mult de la sfera politică
Mircea Diaconu vrea mai mult de la sfera politică

„Ce să negociez?”

Acesta a mai susținut, în privința cererii ajutorului de la Pro România sau Alde, că nu va mai exista negocierea astfel. „Dacă eu cer un sprijin pentru un vis unde e negocierea? Ce să negociez? Nu există așa ceva. Cu orice grupare sau persoană sunt deshis și fericit dacă ar veni alături de mine. Cer sprijin la toată lumea” .

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI