Cum s-au fotografiat Carmen și Klaus Iohannis în Palatul Buckingham, când credeau că nu îi vede nimeni

Cum s-au fotografiat Carmen și Klaus Iohannis în Palatul Buckingham, când credeau că nu îi vede nimeni
Cum se descurcă prima doamnă cu banii

Carmen și Klaus Iohannis au profitat din plin de vizita pe care au făcut-o la Palatul Buckingham în pragul sărbătorilor. Președintele României și soția sa n-au ratat niciun moment, așa că s-au pozat în ipostaze amuzante, dar și memorabile.

În ce ipostază s-au fotografiat Carmen și Klaus Iohannis la Palatul Buckingham?

Majoritatea românilor au observat de-a lungul anilor de când Iohannis este în vizorul tuturor relația extrem de frumoasă pe care o are alături de familie. Prima Doamnă este foarte iubită datorită firii calde de a fi, dar și a aparițiilor sale care parcă fac lumină și încălzesc orice loc. Mulți spun că toată energia sa bună se datorează numeroșilor elevi pe care îi are. Cei doi au fost de curând în vizită la Palatul Buchingham.

Datorită conjuncturii, cei doi nu au putut să rateze să nu-și facă poze cu simbolul Crăciunului: bradul. Cel mai probabil, ironic, Iohannis s-a străduit să prindă cea mai de sus creangă a pomului. Amintim că pe internet au circulat multe glumițe legate de înălțimea președintelui nostru. Una peste alta, fotografia făcută de cei doi este o adevărată amintire. Ambii cu zâmbetul până la urechi, bucurându-se de momentul împreună. Simplitatea exprimată prin poza postată de Carmen Iohannis le-a demonstrat încă o dată românilor iubirea dintre ei și fericirea care își face loc între aceștia chiar și după mulți ani de căsnicie.

Carmen și Klaus Iohannis la Palatul Buckingham
Carmen și Klaus Iohannis la Palatul Buckingham

„O pereche minunată”

„O pereche minunată. Multă sănătate vă doresc!”, „În sfârșit avem doi oameni frumoși și responsabili care să ne reprezinte în afara țării. Doamne ajută să vă țină sănătoși! Respect!”, „Admirație și respect minunatului cuplu prezidențial care ne reprezintă cu onoare și demnitate! Sărbători fericite!”, au fost doar câteva din comentariile internauților. Majoritatea românilor s-au bucurat extrem de tare de ipostaza amuzantă și plină de emoție și simplitate în care i-au văzut pe cei doi.